Ponuka našich hier sa opäť rozrástla. Tentokrát sme do nej pridali trojicu nových automatov providera Tech4Bet. Od stredy 7. júna si tak môžete v našom kasíne zahrať aj online automaty Respin City – Respin Capo, Respin City – Sticky Joe a Easy Fruit. A ako to už býva u nás vo zvyku, privítanie nových hier sa ani tentokrát nezaobíde bez štedrého bonusu.

Ako získať voľné zatočenia v nových Tech4Bet automatoch?

Aj tentokrát sa môžete s príchodom nových hier tešiť na bonus v podobe voľných zatočení. V stredu 7. júna a vo štvrtok 8. júna si môžete na konto pripísať dohromady až dvakrát po 60 free spinov, ktoré sú naviazané na tieto tri úrovne obratových levelov:

  1. LEVEL – Pretočte 30 € v automatoch a získajte 20 free spinov v novinke Respins City – Sticky Joe
  2. LEVEL – Pretočte 50 € v automatoch a získajte ďalších 20 free spinov v novinke Respin City – Respin Capo
  3. LEVEL – Pretočte 100 € v automatoch a získajte ďalších 20 free spinov v novinke Easy Fruit

Voľné zatočenia vám budú pripísané na hráčske konto automaticky po splnení uvedených obratových levelov. Hodnota každého free spinu je 0,10 €/spin a ich platnosť je 48 hodín od ich pripísania na hráčsky účet.

Pokračovanie série Respin City hier

Sériu Respin City automatov od Tech4Bet máme kompletnú. Pred mesiacom nám do ponuky pribudli prvé dve hry z tohto seriálu Respin City – Johny JokerRespin City – Pablo Diablo. Tentokrát sa pozrieme na ďalšiu dvojicu týchto zaujímavých slotov.

Treťou v poradí z tejto série je hra Respin City – Respin Capo. Hracia plocha v tvare ringu pozostáva z 3 valcov, 3 riadkov a výhru tu zaznamenáte, ak vytvoríte výhernú kombináciu na niektorej z troch riadkových fixných línií. V hre sa budete stretávať s deviatimi symbolmi. Sedem z nich znázorňujú bežné symboly, z ktorých štvoricu predstavujú kartové symboly, ktoré dopĺňajú symboly ringu, rukavíc a súpera Respin Capa. Práve Respin Capo je hlavnou postavičkou tohto slotu a zároveň je aj Wild symbolom a dokáže nahradiť všetky ostatné bežné symboly. Druhým špeciálom je Mystery symbol, ktorý ak si vytočíte na valcoch trikrát, obdržíte výhru v rozmedzí 20 až 50 násobku vašej stávky. V hre sa  nachádza ešte jedna špeciálna funkcia Respin Win, ktorá sa môže aktivovať náhodne kedykoľvek po vytvorení výhernej kombinácie. Ak sa funkcia aktivuje, valce sa zatrasú a Respin Capo udrie do hracieho poľa. Následne sa symboly zadarmo roztočia a na valcoch opäť zastanú rovnaké výherné kombinácie. Táto funkcia sa môže zopakovať maximálne desaťkrát.

Poslednou Respin City hrou do partie je slot s názvom Respin City – Sticky Joe. Tento slot má 5 valcov, 3 riadky a vyhrať je tu možné vďaka 5 pevným výherným líniám. Na ploche si budete môcť vytočiť 7 bežných symbolov a jeden špeciálny. Aj v tomto automate je špeciálnym symbolom hlavný hrdina – tentokrát Sticky Joe. Je Wild symbolom a ako žolík nahrádza akýkoľvek iný symbol. Ak za pomoci tohto divokého symbolu vytvoríte výhernú kombináciu, výhra sa vám pripíše na konto a symboly, ktoré ju vytvorili, ostatnú zalepené na svojich miestach a ostatné valce sa roztočia zadarmo. Vďaka takémuto respinu sa vám môže podariť vytvoriť ďalšie výhernej kombinácie. Tak čo, ktorá zo štvorice Respin City hier bude pre vás tou najobľúbenejšou?

Zahrajte si retro ovocnú mašinku Easy Fruit

Radi roztáčate valce jednoduchých ovocných slotov? V prípade, že áno, aj tretia Tech4Bet novinka s názvom Easy Fruit sa vám určite zapáči. Easy Fruit pôsobí už na prvý pohľad ako ovocná retro mašinka. Má 5 valcov, 3 riadky výhry si pripíšete, keď vytočíte výhernú kombináciu na niektorej z piatich výherných línií. Okrem typických symbolov pre ovocné automaty sa aj tu nachádzajú dva špeciálne symboly. Prvým je Wild symbol, ktorý už tradične nahrádza akýkoľvek bežný symbol na výhernej línii. Druhým špeciálom je Scatter symbol, ktorý vám dokáže priniesť free spiny. Keď si ho vytočíte na dvoch valcoch získate 3 voľné zatočenia. Ak vám zastane na troch valcoch, tešiť sa môžete na bonusovú hru s 10 otočeniami zadarmo.

Ktorý z troch nových automatov si idete vyskúšať ako prvý? Nezabudnite, že každý z nich si môžete vyskúšať aj zadarmo s 20 free spinmi. Stačí len, v stredu 7. júna splniť požadované obratové levely a voľné točky sú vaše.