Naša ponuka hier sa opäť poriadne rozrástla. Od stredy 10. mája si môžete v našom kasíne DoubleStar zahrať päť nových online automatov od českého výrobcu Tech4Bet, ktorými sú hry Respin City Johny Joker, Respin City Pablo Diablo, 81 Space Fruits, Wild Joker 60 Max243 Diamonds. A ako ste si už určite zvykli, privítavanie nových hier sa nemôže u nás zaobísť bez špeciálnej akcie. Inak tomu nebude ani v tomto prípade a pri príležitosti uvítania nových hier sa môžete tešiť na bonus v podobe 50 free spinov.

Získajte až 50 voľných zatočení

Počas stredy 10. mája a štvrtka 11. mája máte jedinečnú príležitosť vybojovať si dohromady až 50 zatočení zadarmo. Ako na to? Je to veľmi jednoduché. Stačí, keď splníte počas týchto dvoch dní obratové levely a free spiny sú vaše. Požadované obratové levely môžete splniť v akýchkoľvek valcových hrách, pričom každý hráč má nárok na získanie bonusu len jedenkrát počas trvania akcie. Odmeny v podobe voľných zatočení sú rozdelené do týchto piatich obratových levelov:

  1. LEVEL – Pretoč 30 € a získaj 10 free spinov v novinke Respin City Johny Joker
  2. LEVEL – Pretoč 50 € a získaj ďalších 10 free spinov v novinke Respin City Pablo Diablo
  3. LEVEL – Pretoč 100 € a získaj ďalších 10 free spinov v novinke 81 Space Fruits
  4. LEVEL – Pretoč 150 € a získaj ďalších 10 free spinov v novinke Wild Joker 60 Max
  5. LEVEL – Pretoč 200 € a získaj ďalších 10 free spinov v novinke 243 Diamonds

Vychutnajte si seriál Respin City automatov

Prvými dvomi novými hrami, na ktoré sa bližšie pozrieme, sú automaty, ktoré patria do jednej série. Ide o sloty Respin City, ktoré tvoria seriál pozostávajúci zo štyroch zaujímavých Tech4Bet hier. Na úvod v našej ponuke pribudli automaty Respin City Johny Joker a Respin City Pablo Diablo.

Slot Respin City Johny Joker je 4-valcová hra s 3 riadkami a vyhrať je tu možné vytvorením výhernej kombinácie na niektorej z 81 výherných línií. Hranie vám bude spríjemňovať skvelý vizuál a rovnako aj hudobný podmaz. Na valcoch si budete môcť vytočiť osmičku bežných symbolov, ktoré znázorňujú kartové znaky (symboly s nižšími hodnotami) a symboly klobúku, kompasu, auta a vzducholode. V hre, samozrejme, nechýbajú ani špeciálne symboly. Sú nimi  Wild a Scatter symboly. Divokým Wild symbolom je Johny Joker, ktorý nahrádza všetky bežné symboly. Zobrazuje sa výhradne na poslednom štvrtom valci a ak sa tak udeje, získate 3 respiny. Divoký symbol sa po každom zatočení posúva o jeden valec vľavo a respiny trvajú dovtedy, pokiaľ sa Johny Joker nachádza na valcoch. Wild symbol vystupuje aj ako multiplikátor pričom platí, čím viac Johnov Jokerov na valcoch tým je vyšší násobiteľ výhier. Druhým špeciálnym symbolom je Scatter symbol. Ak sa vám ho podarí vytočiť na valcoch aspoň trikrát, obdržíte respin s uzamknutými Scatter symbolmi na svojich miestach.

Druhou novinkou zo série Respin City je automat Respin City Pablo Diablo. Hrdinom tohto 4-valcového  slotu s 3 riadkami z prostredia Divokého západu je Pablo Diablo. Vyhrať je tu možné na 81 výherných líniách. V hre sa nachádza sedem bežných symbolov a taktiež sú tu dva špeciálne symboly. Prvým špeciálom je aj v tomto prípade Wild symbol, ktorým je Pablo Diablo. Vytočiť si ho môžete len na prvom valci a ako žolík nahrádza všetky ostatné bežné symboly. Ak vám zastane na valcoch a nevytvoríte výhernú kombináciu, obdaruje vás respinom s tým, že Pablo Diablo ostane zafixovaný na svojej pozícii. Druhým špeciálom je šerifská hviezda, ktorá je Scatter symbolom. Ak si ju vytočíte aspoň na troch valcoch, vybojujete si bonusovú hru s pretočeniami zadarmo. Počas freespinovej hry bude pri každom zatočení celý prvý valec pokrytý Wild symbolmi, čo vám dá šancu získať parádne výhry.

Zažite ovocné dobrodružstvo vo vesmíre

Treťou novou Tech4Bet hrou v našom kasíne je automat nesúci 81 Space Fruits. Aj v tomto prípade musíme dať pred tvorcami pomyselný klobúk dole. Vytvorili totiž ďalší jednoduchý, no skvelý slot. Zakomponovali do neho tradičné ovocné symboly, ktoré preniesli do vesmírneho prostredia a musíme uznať, že toto spojenie sa vydarilo. Hracia plocha automatu má 4 valce, 3 riadky a vyhráte tu, akonáhle sa vám podarí vytvoriť výhernú kombináciu na niektorej z 81 výherných línií. Klasické ovocné symboly dopĺňajú BAR symboly a červené sedmičky, ktoré sú symbolom nesúcim najvyššiu hodnotu. Jediným špeciálom tejto hry je Wild symbol. Tento divoký symbol nahrádza akýkoľvek iný symbol a okrem toho vystupuje ako násobiteľ výhier pričom platí, čím viac Wild symbolov na valcoch tým je vyšší multiplikátor. Idete dať šancu tomuto ovocnému slotu z netradičného prostredia?

Zahrajte si ovocný 7-valec Wild Joker 60 Max

Ak máte radi ovocné mašinky s nádychom retra, mali by ste zbystriť pozornosť. Ďalším novým prírastkom je automat Wild Joker 60 Max. Ako už z názvu vyplýva, vyhrať v ňom bude možné vytvorením výhernej kombinácie na niektorej zo 60 výherných línií. Čo vás však hneď upúta po zapnutí tejto hry je nielen retro vizuál, ale aj veľkosť hracej plochy. Tá totiž pozostáva až zo 7 valcov a 4 riadkov. Bežné symboly zrejme predstavovať nemusíme. Ako v tradičnom ovocnom slote sa tu budete stretávať s citrónmi, čerešňami, melónmi a podobne. Ani v slote Wild Joker 60 Max neabsentujú špeciálne symboly. Nájsť tu môžete Wild symboly, ktoré nahrádzajú všetky bežné symboly. Druhým špeciálom je Scatter symbol, ktoré prestavuje hviezda. Tento symbol vás dokáže dostať do bonusovej hry s pretočeniami zadarmo ak si ho vytočíte na valcoch aspoň dvakrát. Platí pravidlo, čím viac Scatter symbolov na valcoch, tým väčšia odmena v podobe free spinov.

Vyskúšajte nablýskaný slot 243 Diamonds

Poslednou piatou Tech4Bet novinkou v ponuke nášho kasína je automat 243 Diamonds. V tomto prípade sa z ovocnej témy presunieme do sveta nablýskaných drahokamov, ktoré si tu môžete vytočiť na piatich valcoch s tromi riadkami. Potešiteľnou správou tejto hry je aj počet výherných línií, ktorých je tu až 243. Ani v slote 243 Diamonds nechýbajú špeciálne funkcie. Má ich tu na starosti jeden špeciálny symbol, ktorým je divoký Wild symbol. Okrem toho, že nahrádza všetky bežné symboly, vystupuje aj ako multiplikátor výhier a každý divoký symbol násobí výhru x2. V prípade, že sa súčasťou výhernej kombinácie stane viacero Wild symbolov, výhry sa násobia, pričom maximálny multiplikátor môže dosiahnuť hodnotu x16.

Tak čo, ako vás oslovili novinky v ponuke nášho kasína? Odporúčame vám si ich vyskúšať zahrať a počas stredy 10. mája a štvrtka 11. mája máte možnosť získať do týchto hier aj free spiny. Stačí len využiť aktuálnu bonusovú akciu pri príležitosti uvítania nových Tech4Bet hier.

VYSKÚŠAJ TECH4BET NOVINKY