Je tu Veľká noc a toto sviatočné obdobie sa premietne aj do nášho DoubleStar kasína. Pri príležitosti veľkonočných sviatkov sme si pre vás pripravili špeciálnu akciu s názvom Hviezdna Veľká noc. Pôjdem o podobný typ akcie ako sme vám priniesli v decembri v podobe Hviezdneho adventného kalendára. Vďaka akcii Hviezdna Veľká noci si budete môcť u nás vyzdvihnúť atraktívne bonusy každý deň od 28. marca až do 7. apríla.

Čo ukrývajú veľkonočné vajíčka?

Všetky bonusy v akcii Hviezdna Veľká noc sú ukryté vo veľkonočných krasliciach. Tešiť sa môžete na rôznorodé bonusy. V krasliciach sa ukrýva množstvo free spinov, ktoré budete môcť získať po uskutočnení jedného alebo viacerých vlastných stávok. Tak istotu si budete môcť vybojovať aj voľné otočky po dosiahnutí stanovenej výhry, či dosiahnutí určitého obratu. Okrem free spinov sa môžete tešiť aj na iné bonusy ako napríklad na cashback, obratový bonusy, bonus k 1. vkladu dňa a samozrejme chýbať nebude ani kasínový turnaj so štedrou dotáciou.

CHCEM BONUSY

Vybojujte si bonusy z Hviezdne Veľkej noci

Vo akcii Hviezdna Veľká noc sa skrýva dohromady až 11 prekvapení. V prípade, že si budete chcieť vyzdvihnúť čo najviac bonusov stačí, ak navštívite stránku tejto akcie, ktorú nájdete TU. Potom už len stačí kliknúť na veľkonočné vajíčko k aktuálnemu dňu a hneď zistíte, aký bonus je pre vás v daný deň pripravený. Poznačte si teda do kalendára dátumy od 28. marca až do 7. apríla, aby ste využili počas tohto obdobia čo najviac bonusov, ktoré sme si v DoubleStar pre vás počas Veľkej noci pripravili.