Akcia Oktoberfest bonusov sa pomaly ale isto blíži ku svojmu koncu. V prípade, že ste sa ešte do nej nezapojili, môžete to zmeniť, keďže vďaka tejto akcii si môžete vybojovať bonusy každý deň až do nedele 22. októbra. A že sa to rozhodne oplatí využiť vám radi dokážeme na jednom parádnom úspechu.

Zaúradovalo nováčikovské šťastie?

Promoakcia Oktoberfest bonusov odštartovala v pondelok 9. októbra. Jej štart využil aj hráč s prezývkou kasn***, ktorý sa do nášho DoubleStar kasína zaregistroval práve v tento pondelok. Prvý deň Oktoberfestu bonusov bol pre každého hráča pripravený bonus 10 free spinov do hry 243 Mexicana.  Hráč kasn*** ho využil a voľné zatočenia mu priniesli na konto 0,50 €. Rozhodol sa pokračovať v zábave a roztáčal ďalšie hracie automaty ako napríklad Multiplay 81 a Respin Joker. V týchto valcových hrách sa mu začalo dariť až mal zrazu na konte 200 €. V hraní pokračoval aj naďalej, pričom postupne navyšoval aj výšku svojich stávok. Čiastka na hráčskom účte sa mu neustále navyšovala, až zrazu pokoril hranicu 2 000 €.

To však nebolo zďaleka všetko! Hráč kasn*** bol nabudený úspechmi, ktoré pokračovali aj naďalej. Skvelé výhru mu prihral aj hrací automat Super Joker 40, v ktorom počas jednej hodiny dokázal až tri razy premeniť zatočenie 10 € na famóznych 5 000 €. Roztáčaniu valcov sa ešte oddával nejakú tú chvíľu až do momentu, kedy sa rozhodol, že si vyberie parádnych 15 000 €.

A to bola na začiatku len registrácia a 10 free spinov. Hráčovi s prezývkou kasn*** gratulujeme a ostatným prajeme veľa úspešných zatočení.

HRAJ V KASÍNE