Radi spoznávate nové hry? Ak áno, máme pre vás dobrú správu. V našej ponuky si môžete od stredy 3. augusta zahrať tri nové automaty a že nejde len o nejaké obyčajné kúsky, o tom vás veríme, že presvedčíme v nasledujúcich riadkoch, kde tieto novinky trocha bližšie predstavíme.

Mountain Legends

Prvou novou hrou v našom kasíne DoubleStar je online automat Mountain Legends, ktorú vytvorila spoločnosť E-gaming. Ide o 5-valcový automat s 3 riadkami a 20 výhernými líniami. Hra má veľmi peknú grafiku a počas roztáčania valcov sa ocitnete v horskom prostredí, kde sa na valcoch budete stretávať s kartovými znakmi J, Q, K a A, ktoré dopĺňajú zvery z divočiny ako sú napríklad vlci, líšky či medvede. Okrem toho sú tu aj dva tradičné špeciálne symboly Wild a Scatter. Divoký Wild symbol znázorňuje táborák, pričom tento symbol nahrádza všetky ostatné symboly s výnimkou Scatterov a navyše každý aktívny symbol táboráku na výhernej línii, vynásobí výhru x2. Druhý špeciál Scatter symbol znázorňuje horský výhľad a tento symbol sa zobrazuje len na druhom, treťom a štvrtom valci. Ak si tento symbol vytočíte na spomínaných valcoch naraz, tešiť sa môžete na 10 pretočení zadarmo. Idete sa vybrať na skvelé dobrodružstvo do poriadnej divočiny?

Sticky Fruits

Aj druhá nová hra pochádza od providera E-gaming a volá sa Sticky Fruits. Ide o jednoduchý ovocný slot so 4 valcami, 3 riadkami a 10 výhernými valcami. Ovládanie je úplne pohodové, všetko dôležité pre hru nájdete po valcami. Čo sa bežných týka symbolov, nečakajte nič iné ako čerešne, citróny, pomaranče, slivky, hrozná, melóny, ktorým sekundujú hviezdy a sedmičky, ktoré majú najvyššiu hodnotu. Aj keď ide o veľmi jednoduchý slot, tvorcovia v ňom nezabudli na špeciálne funkcie. Áno, aj v automate Sticky Fruits nájdete Wild symbol, ktorý vám nahradí akýkoľvek iný symbol. Okrem toho tu máte možnosť získať aj re-spiny, a to vždy po vytvorení výhernej kombinácie. Počas re-spinu sú navyše symboly, ktoré vytvorili výherné kombinácie, prilepené na valcoch. Čo poviete na tento zaujímavý ovocný automat?

Apparatus 2

Poslednou novinkou je hrací automat Apparatus 2. Ide o druhé vydanie milej hry s robotmi. Predchádzajúcej verzii sme sa venovali v tomto našom článku. A v čom je Apparatus 2 od svojho staršieho súrodenca odlišný? Aj tento slot má 5 valcov, no tvorcovia mu pridali o jeden riadok navyše. Čo sa týka výherných línií, tie si tu môžete navoliť. Ide počet môže byť 1, 10, 20, 30 alebo 50. Aj v mašinke Apparatus 2 majú medzi symbolmi prevahu roboty a samozrejmosťou v tejto hre sú aj špeciálne symboly. Ide o symboly Wild a Scatter. Divoký symbol ako žolík nahrádza ostatné symboly s okrem Scatter symbolu. Práve tento druhý špeciál vám môže zaručiť pretočenia zadarmo. Scatter symboly je možné si vytočiť na riadkoch na druhom, treťom a štvrtom valci. Čím viac ich na týchto valcoch vytočíte, tým viac free spinov získate. Idete si vyskúšať túto druhú edíciu automaty s robotmi?

HRAJ E-GAMING NOVINKY