Ponuka hier nášho DoubleStar kasína sa opäť rozrástla. Najnovšie tu nájdete štvoricu noviniek od providera E-gaming. Hry od tohto výrobcu sa u vás tešia veľkej obľube a my veríme, že aj aj nové tituly 4Spin, Apparatus, Sands Treasure a Multi Spin si zaradíte do medzi svoje obľúbené hracie automaty. Na čo sa môžete v týchto nových hrách tešiť? To vám radi v krátkosti priblížime v tomto našom článku.

4Spin

Prvou novinkou z dielne E-gamingu je online hrací automat 4Spin. Táto hra sa bude páčiť predovšetkým nenáročným hráčom a milovníkom ovocných retro slotov. 4Spin je 4-valcový automat s 3 riadkami a 10 výhernými líniami, ktoré sú platné z oboch smerov. Grafika hry ako aj zvuky vám budú pripomínať retro mašinky z kamenných herní. Ovládanie je taktiež veľmi jednoduché, všetko podstatné sa nachádza v dolnom paneli pod valcami. Na hracej ploche sa budete stretávať s notoricky známymi symbolmi ovocia, ktoré dopĺňa aj červená sedmička a trojica špeciálnych symbolov. Prvým špeciálom je Wild symbol, ktorý stvárňuje zlatá sedmička a nahrádza všetky ostatné symboly okrem zvyšných dvoch špeciálov. Druhým špeciálom je Mystery symbol, ktorý sa na valcoch zobrazuje ako hviezda. Keď sa vám tento symbol podarí vytočiť aspoň na troch valcoch, získate náhodnú okamžitú výhru. Posledným špeciálom je Scatter symbol. Spoznáte ho podľa písmena B (Bonus) a ak si ho vytočíte na troch valcoch, získate 10 pretočení zadarmo. V bonusovej hre s free spinmi sa počet výherných línií navyšuje na 54.

Apparatus

Od ovocia sa presunieme do sveta robotov. Druhým novým automatom v našej ponuke je slot s názvom Apparatus. Ide o hru s milou grafikou, jednoduchým ovládaním a zaujímavými špeciálnymi funkciami. Automat Apparatus tvorí 5 valcov, 3 riadky a 30 výherných línií, pričom výherné kombinácie sú platné zľava doprava. Na valcoch si budete môcť vytočiť dohromady 11 rôznych symbolov. Deväť z nich predstavujú bežné symboly, ktoré sú rozdelené na symboly s nižšími hodnotami (kartové znaky) a na symboly robotov, ktoré vám prinesú vyššie výhry. Hru vylepšuje dvojica špeciálnych symbolov. Ide o známe Wild a Scattery symboly. Divoký Wild symbol už tradične nahrádza všetky ostatné symboly okrem Scatter symbolu. Práve spomínaný Scatter symbol vám môže zastaviť na 2., 3. alebo 4 valci a podľa počtu ich vytočenia na valcoch, získate 7, 15 alebo až 30 free spinov. Idete si vyskúšať túto zaujímavú hru v spoločnosti robotov?

Sand´s Treasure

Treťou novinkou, na ktorú sa bližšie pozrieme, je online automat Sand´s Treasure. Ide o jednoduchú hru s rýchlym spádom z prostredia starovekého Egypta. Automat je vizuálne veľmi pekne vyladený a ovláda sa rovnako pohodovo zo spodného valca, ako ostatné hry od E-gamingu. Hraciu plochu tvorí 5 valcov, 3 riadky a výhru tu zaznamenáte, ak vytvoríte výhernú kombináciu na niektorej z 10 výherných línií. Na valcoch sa budete stretávať s 9 bežnými symbolmi. Päť z nich sú kartové znaky 10, J, Q, K, A, ktoré majú nižšie hodnoty, naproti tomu vyššie výhru vám prinesie vytvorenie výhernej kombinácie za pomoci štvorice symbolov s podobizňami egyptských bohov. Jediným špeciálom tejto hry je symbol Golden Scarab. Je Wild symbolom aj Scatter symbolom súčasne. Ako divoký symbol nahrádza všetky bežné symboly a ako Scatter symbol si môžete jeho vytočením na aspoň troch valcoch vybojovať 10 free spinov. Navyše, pred začiatkom bonusovej funkcie si každý hráč vyberie Golden Bonus symbol, ktorý bude vyplácať extra výhry počas bonusovej hry. Vyskúšajte si zahrať automat Sand´s Treasure, ktorý patrí medzi najnovšie výtvory vývojárov z E-gamingu.

Multi Spin

Začali sme ovocným automatom a aj skončíme. Poslednou novinkou od E-gamingu v našom DoubleStar kasíne je online automat Multi Spin. Keď si ho zapnete, určite vás tak trocha opantá pocit nostalgie, keďže tento kúsok vám bude pripomínať retro vecičky z dávnejšej minulosti. Možno preto ostanete teraz ešte viac prekvapení, keď vám prezradíme, že Multi Spin je jednou z nových hier E-gamingu, ktorá vznikla v roku 2022. V E-gamingu veľmi dobre vedia, že ovocné automaty s retro nádychom budú v móde ešte veľmi dlho. Multi Spin je 4-valec s 3 riadkami, kde môžete vyhrať, keď vytvoríte výhernú kombináciu na niektorej z 81 výherných línií. Čo sa týka symbolov, žiadne prekvapenie tu nehľadajte a pripravte sa na staré známe citróny, slivky, symboly BAR či sedmičky. Jediným špeciálom tejto hry je symbol nesúci v sebe názov hry a je extra multiplikátorom. Každý vytočený symbol Multi Spin zvyšuje hodnotu extra multiplikátora pre aktuálnu stávku až do hodnoty x6. Výšku aktuálneho extra multiplikátora nájdete v pravej hornej časti obrazovky. Aké výhry prinesú extra multiplikátory vám?

HRAJ E-GAMING NOVINKY