Ubehlo pár týždňov a našu ponuku hier opäť rozširujeme. Od stredy 11. apríla si môžete v našom DoubleStar kasíne zahrať hneď niekoľko noviniek od Apollo Games. Predtým, ako si ich pôjdete vyskúšať, vám môže s výberom pomôcť aj tento náš článok, pretože v najbližších riadkoch nasleduje tradičná predstavovačka nových hier.

Horror Joker

Prvou novinkou, na ktorú sa bližšie pozrieme, je hrací automat Horror Joker. Ide o ovocný slot na hororovú tému. Znie to zrejme zvláštne, ale Apollo to skĺbilo majstrovsky. Online automat Horror Joker má 4 valce, 3 riadky a vyhrať tu môžete v základnej hre vytvorením výhernej kombinácie na niektorej zo 7 výherných línií. Z valcov budú na vás hľadieť poriadne nabrúsené ovocné symboly, ktoré tak troška naháňajú strach, ale úprimne, mračiaci sa pomaranč by nikoho nemal nejako extra nastrašiť. Veľa špeciálnych funkcií však v tejto hre nečakajte. Nachádza sa tu len jediný špeciálny symbol, ktorým je Wild symbol. Tento divoký symbol stvárňuje strašidelná obluda a tradične nahradzuje akýkoľvek iný symbol. Dokáže však ešte jednu vec. Ak si na valcoch tento Wild symbol vytočíte, automaticky sa počet výherných línií navyšuje zo 7 na 81, čo je už celkom slušné, čo poviete?

Lucky 81

Druhú novinku od Apollo Games, ktorú si predstavíme, sa predovšetkým funkcionalitou podobá na vyššie spomínaný slot Horror Joker. Ide o online hrací automat Lucky 81. Ide o typickú ovocnú hru s retro črtami. Hraciu plochu tvoria 4 valce, 3 riadky a 7 výherných línií počas základnej hry. Výhernú kombináciu tu vytvoríte, keď vám na valcoch pristanú štyri totožné symboly na niektorej z výherných línií. Symboly zrejme nijako extra predstavovať nemusíme, keďže v automate Lucky 81 ako v každom správnom ovocnom automate okrem citrónu, čerešne, pomaranču, kiwi, slivky, melóna natrafíte aj obvyklé zvončeky či sedmičky. Aj v tejto hre je jediným špeciálom Wild symbol, ktorý predstavuje číslo 81. Áno, nie je to len tak a zrejme tušíte správne. Okrem toho, že ako žolík nahrádza všetky ostatné symboly, keď sa na ploche objaví, zvýši vám aj v tomto prípade počet výherných línií na 81. Ak máte radi jednoduché ovocné retro automaty, hra Lucky 81 vám sadne ako uliata.

Mystery Apollo 2

Tretia nová hra nesie vo svojom mene aj názov svojho výrobcu. Konkrétne sa automat volá Mystery Apollo 2 a už teraz vám môžeme s určitosťou prezradiť, že táto hra sa vám bude páčiť. Myster Apollo 2 je klasický ovocný automat s 3 valcami, 3 riadkami a 27 pevnými výhernými líniami. Na grafike si v Apollo Games dali aj tentokrát tradične záležať, rovnako je to aj pri zvukoch, ktoré zábavu skvelo dokresľujú. Na to že ide 3-valcovú hru, je v nej zakomponovaných hneď niekoľko bonusových funkcií. Všetky má pod palcom symbol Mixer, ktorý ak si vytočíte, obdarí vás niektorou zo špeciálnych funkcií. Prvým darčekom od Mixera môže byť symbol Joker, ktorý je divokým symbolom a nahrádza akýkoľvek symbol. Ďalším špeciálom tejto hry sú násobitele výhier, konkrétne sa tu môžete dočkať dvoj, troj a štvornásobkov výhry. Mixer sa dokáže premeniť aj symbol respin. Ak sa tak udeje, užijete si voľné zatočenie a čo je najlepšie, počas tohto re-spinu si môžete vytočiť ďalšie free spiny. Posledným špeciálom automatu Mystery Apollo 2 je funkcia Mystery. Keď sa vám podarí vytočiť si tento symbol, získajte okamžitú náhodnú výhru v rozstahu 2 až 20 násobku vašej stávky. Zaujímavá trojvalcová mašinka, čo poviete?

Sizzle Fire

Aj ďalšia novinka má ovocnú príchuť. Ide o hrací automat Sizzle Fire, ktorý vás očarí nielen svojou grafikou. Hracia plocha tohto slotu pozostáva z piatich valcov, troch riadkov a piatich fixných výherných línií. Po zapnutí tejto hry vás čaká fantastická ovocno-ohňová šou, ktorá sa vám bude zarečene páčiť. Ovládanie online automatu Sizzle Fire je ako pri ostatných hrách od Apollo Games veľmi jednoduché a pri hraní tohto slotu sa môžete oddávať len a len samotnej zábave. Symboly vás ničím neprekvapia, keďže ako pri väčšine ovocných automatoch aj tu narazíte na čerešne, citróny, pomaranče, slivky, hrozná, melóny a nechýbajú tu ani sedmičky, ktoré sú symbolmi nesúcimi najvyššiu hodnotu. Čo sa týka špeciálnych funkcií, žiadne extra zázraky tu nečakajte. Nachádza sa tu len jediný špeciál, ktorým Scatter symbol v podobe zlatej hviezdy. Free spiny vám však neprinesie, za jeho vytočenie v počte minimálne troch hviezd sa môžete tešiť na zaujímavé okamžité výhry. Ak radi uprednostňujete ovocné hry bez zbytočných komplikovaných bonusov, automat Sizzle Fire si určite vyskúšajte.

To však z nových hier v našom kasíne nie je všetko. Pribudli u nás ešte ďalšie dva online automaty od Apollo Games, konkrétne ide o hry Smiling Joker a Smiling Joker 2. Týmto hrám sme sa bližšie venovali v ďalšom našom článku, kde si môžete prečítať ich porovnanie, keďže slot Smiling Joker 2 je pokračovaním jeho staršieho súrodenca.

HRAJ NOVÉ HRY