Medzi najnovšie prírastky v našej ponuke hier patria online hracie automaty Smiling Joker a Smiling Joker 2? Ide o dve veľmi zaujímavé mašinky z dielne Apollo Games, na ktoré sa bližšie pozrieme v tomto článku a dozviete sa aj náš tip čo hrať v kasíne. Či roztočiť valce prvého vydania tejto hry alebo sa rovno vrhnúť na jeho druhé pokračovanie.

Čo ponúka hrací automat Smiling Joker?

Online automat Smiling Joker je retro ako vyšité. Vyhovovať bude predovšetkým hráčom, ktorí sa radi bavia na jednoduchých hrách s ovocnou témou. Grafika vás príliš zrejme neohúri, avšak keď si túto hru zapnete, ocitnete sa ako keby v klasickej kamennej herni nejaký ten piatok dozadu. Hracia plocha tohto ovocníčkového automatu pozostáva z troch valcov, troch riadkov a 27 fixných výherných línií. Ovládanie hry je úplne pohodové, všetko podstatné pre hru nájdete v paneli pod valcami. Podstatou automatu Smiling Joker je vytvorenie výhernej kombinácie z trojice totožných symbolov na niektorej z výherných línií. Bežné symboly zrejme nemusíme bližšie predstavovať, keďže ide o tradičný retro slot a takže tešiť sa budete môcť na známe čerešne, citróny, slivky a podobne. Bonusovými prvkami automat Smiling Joker nevyniká, avšak pri takomto type hry je to úplne logické. Jediným špeciálom tohto automatu je symbol Jokera, ktorý je divokým Wild symbolom a nahrádza všetky ostatné symboly, no túto funkciu tento symbol vykonáva iba vtedy, ak točíte valcami aspoň za 0,20 €. Pohodová hra ako stvorená na zábavu po nielen náročnom pracovnom dni. Idete si ju vyskúšať? Môžete tak urobiť na skúšku aj úplne zadarmo, čo vám pomôže vyzistiť, či bude pre vás tou správnou možnosťou.

Pozrite si, ako sa na automate Smiling Joker darilo borcom z CasinoSearch.sk, ktorí pre vás pripravili túto videorecenziu.

Smiling Joker 2 s viacerými bonusmi

Druhé pokračovanie hry tejto hry nesie názov Smiling Joker 2 a veruže v tomto prípade vidieť aj znaky celkom výrazného posunu vpred. Áno, aj táto verzia sa točí okolo ovocia, no vo viacerých veciach tu nastali zaujímavé zlepšenia. Graficky je hra Smiling Joker 2 už niekde inde ako jeho predchodca, čo hodnotíme veľmi pozitívne. Rovnako aj v tomto prípade ide o 3-valcový svižný online automat s 3 riadkami a 27 výhernými líniami. Čo sa týka bonusových funkcií, tak aj v tomto prípade došlo k pokroku. Nájdete tu totiž až tri špeciálne symboly. Dva z nich sú Wild symboly. Prvým divokým symbolom nie je nikto iný, ako Joker, ktorý ako sa na správneho žolíka patrí, nahrádza všetky symboly chýbajúce do výhernej kombinácie. Druhým Wildom je Joker 2x a funguje na rovnakom princípe s tým rozdielom, že oproti klasickému Jokeru ak sa stane súčasťou výhernej kombinácie, tak vám výhru zdvojnásobí. Posledným špeciálnym je symbol veľkého melóna. Ide o klasický symbol, ktorý je však roztiahnutý na dva riadky, čo vám častokrát uľahčí získanie výhernej kombinácie.

Čo si teda zahrať v kasíne DoubleStar?

Obidva tieto automaty s Jokermi nás bavili a sme radi, že v našej ponuke DoubleStar kasína sme ich mohli privítať. Prvý hrací automat Smiling Joker je klasické retro, ktoré ocenia najmä hráči vyhľadávajúci jednoduché hry s rýchlym spádom a minimom bonusov, zatiaľ čo nadstavba volajúca sa Smiling Joker 2 už upúta vďaka  modernejšiemu šatu a aj na bonusy je to v tejto hre o niečo veselšie. Ktorý z dvojice týchto automatov ohúril viacej vás?

HRAJ APOLLO NOVINKY