Hracie automaty od providera E-gaming sa v našom kasíne DoubleStar tešia veľkej obľube. Je nám preto veľkým potešením privítať v našej ponuke ďalšiu novú trojicu hier, ktorými sú sloty Perun, Super Reels DeluxeYellow Dragon. Ktorú z týchto noviniek si vyskúšate ako prvú?

Bavte sa v hre Perun s 1 024 výhernými líniami

Ako prvý si predstavíme hrací automat Perun. Perún bol staroslovanským bohom hromu a práve Perún je aj hlavným protagonistom tejto hry s 5 valcami, 4 riadkami, kde je možné vyhrať až 1 024 rôznymi spôsobmi. Na valcoch si budete môcť vytočiť až 11 bežných symbolov. Trojicu reprezentujú kartové znaky Q,K,A, ktoré majú nižšie hodnoty. Zvyšnými bežnými symbolmi sú zlatý kolovrat, triskelion, strieborná rozeta, Blondína, Ryšavka, Bruneta, Vales a samotný Perún.

Samozrejmosťou tejto mašinky sú aj špeciálne symboly Wild a Scatter. Divoký Wild symbol je možné vytočiť si na druhom, treťom a štvrtom valci a okrem toho, že nahrádza všetky bežné symboly, je aj multiplikátorom výhier, keď sa stane súčasťou výhernej kombinácie. Druhým špeciálnym symbolom je meč, ktorý je Scatter symbolom. Keď sa vám ho podarí vytočiť si na valcoch aspoň trikrát, presuniete sa do bonusovej hry s pretočeniami zadarmo. Počas bonusovej hry sa na valcoch môže zjaviť aj špeciálny bonusový symbol Zlatý Perún. Hlavným cieľom v hre s free spinmi je nazbierať čo najviac týchto symbolov, ktoré dokážu následne zmeniť symboly Vales, Bruneta, Ryšavka a Blondína na symbol Perúna, čo vám môže pomôcť k ešte krajším výhram.

Automat Perun

Automat Perun

Vyskúšajte komiksový slot Super Reels Deluxe

Novinkou číslo dva je ďalší zaujímavý výtvor od E-gamingu s názvom Super Reels Deluxe. Od božskej témy sa tentokrát presunieme do sveta komiksových postavičiek, kde bude vašou úlohou na 5 valcoch a 4 riadkoch vytvoriť výhernú kombináciu na niektorej zo 40 fixných výherných línií. V hre sa stretnete s 9 bežnými symbolmi a 3 špeciálnymi symbolmi. Bežnými symbolmi sú kartové znaky J,Q,K a A, ktorým sekundujú komiksoví hrdinovia.

Ani v automate Super Reels Deluxe nechýbajú špeciálne funkcie. Majú ich na starosti špeciálne symboly. Prvým špeciálom je Wild, ktorý ako žolík supluje akýkoľvek bežný symbol. Druhým špeciálnym symbolom je Mystery symbol, vďaka ktorému je možné si vybojovať okamžitú výhru ak pomocou aspoň troch týchto symbolov vytvoríte výhernú kombináciu. Posledným špeciálom je Scatter symbol s podobizňou zlatého Supermana, ktorý ak si vytočíte na kompletnom prvom valci, získate dva respiny zvyšných valcov. Počas týchto re-spinov zostanú Scatter aj Wild symboly zakotvené na svojich miestach, čo určite neraz oceníte.

Čo ponúka novinka Yellow Dragon?

Posledným tretím najnovším E-gaming prírastkom je automat Yellow Dragon. Témou tohto 5-valcové slotu so 4 riadkami a 40 výhernými líniami je Ďaleký východ a ázijská kultúra, ktorá vás bude sprevádzať každým zatočením. V hre sa budete stretávať s 9 bežnými symbolmi a 3 špeciálnymi symbolmi. Klasickými bežnými symbolmi sú aj v tejto hre kartové znaky 9,10,J,Q,K,A, ktoré ešte dopĺňajú lotosový kvet, vejár a Gejša. Zo špeciálnych symbolov si budete môcť vytočiť Wild, Scatter a Mystery symboly.

Divokým Wild symbolom je Žltý drak, ktorý dokáže nahradiť všetky bežné symboly. Druhým špeciálom je Mystery symbol, ktorý ak si vytočíte aspoň na troch valcoch, obdržíte okamžitú náhodnú výhru podľa tabuľky výhier. Posledným špeciálnym symbolom je Scatter symbol zvonice. Keď sa vám tento symbol zjaví na valcoch aspoň trikrát, obdržíte free spiny pričom platí, čím viac Scatter symbolov na valcoch, tým viac voľných zatočení. To však nie je zo špeciálnych funkcií všetko. Počas bonusovej hry s free spinmi vám môže lietajúci drak zmeniť akýkoľvek symbol na horiaci Wild symbol, ktorý dokáže nahradiť všetky symboly s výnimkou Scatteru.

Automat Yellow Dragon

Automat Yellow Dragon