Máme tu ďalšiu Novomatic novinku, ktorá nesie názov Apollo God of the Sun. Ide o netradičný slot s božskou tematikou. Prečo netradičný? Na to vám už, samozrejme, radi odpovieme v tomto článku, kde sa na tento slot bližšie pozrieme.

Roztočte to na dvoch hracích plochách

Online hrací automat Apollo God of the Sun je ďalšou z nových valcových hier od dodávateľa Novomatic. Hlavnou postavou tohto slotu je Apolón – Boh starogréckej a starorímskej mytológie. Keď sa rozhodnete túto hru vyskúšať okrem toho, že sa ocitnete v dobách dávno minulých vás dozaista zaskočí jedna vec. Automat Apollo God of the Sun totiž pozostáva z dvoch hracích plôch. Ľavá časť má 5 valcov a 4 riadky, zatiaľ čo pravá plocha disponuje 5 valcami, ale až 12 riadkami. Ide o dve nezávislé plochy, pričom vašou úlohou je v tejto hre vytvoriť výhernú kombináciu na niektorej zo 100 výherných línií, ktoré musia začínať na prvom valci zľava. Bežnými symbolmi v hre sú kartové znaky, ktoré dopĺňajú symboly s božskou tematikou.

Autori z Novomaticu nezabudli do tohto netradičného slotu zakomponovať aj špeciálne funkcie, ktoré majú na starosti špeciálne symboly. Prvým je tradičný Wild symbol, ktorý aj v tejto hre nahrádza chýbajúce symboly do výhernej kombinácie. Nejde však len o obyčajný divoký symbol, keďže v hre je tento symbol „Stacked Wildom,“ čo znamená, že na valcoch sa objavuje v zhlukoch až do 4 riadkov. To však stále nie je od Wild symbolu všetko. Keď sa vám totiž podarí týmto symbolom na ľavej ploche pokryť celý valec, spustí sa špeciálna funkcia, vďaka ktorej aj pravá hracia plocha bude na tom istom valci kompletne pokrytá divokými symbolmi.

Druhým špeciálnym symbolom je Scatter s označením „BONUS.“ Ak sa vám tento symbol podarí vytočiť aspoň na troch valcoch, presuniete sa do bonusovej hry s pretočeniami zadarmo. Získať tu môžete 8, 12 alebo 20 free spinov – závisí to od toho, koľko Scatterov vám na valcoch zastane. V bonusovej hre s pretočeniami zadarmo je ešte jeden zlepšovák. V prípade, že vám na ľavej ploche zastanú tri „Stacked Wild“ symboly, automat dotočí valec, aby bol celý valec kompletne pokrytý divokými symbolmi a aby sa vám mohol Wild symbolmi zaplniť aj kompletne valec na pravej hracej ploche.

Vybojujte si až 30 free spinov

Tak čo poviete na zaujímavú novinku Apollo God of the Sun? Aby ste mali ešte väčšiu motiváciu si túto špeciálnu hru vyskúšať, prinášame vám ďalší bonus. Roztočte dnes, piatok 10. novembra 2023, valce slotu Apollo God of the Sun a vyhrajte v ňom aspoň 10 € a keď sa vám to podarí, na konto vám pripíšeme 30 free spinov, ktoré si budete môcť následne využiť v obdobnom slote Gates of Olympus. Príjemnú zábavu!

HRAJ APOLLO GOD OF THE SUN