Po týždňovej odmlke sme si pre vás opäť pripravili nové hry. Naša ponuka hier sa najnovšie rozrástla o tri hracie automaty od Tech4Bet. Momentálne si tu tak môžete zahrať sloty 81 Multi Gold, Mystery Respin a Strawberry Cherry. Na čo sa v týchto hrách môžete tešiť? To vám už radi prezradíme v našej tradičnej predstavovačke.

Zabavte sa v ovocnej klasike s 81 líniami

Ako prvú novinku si predstavíme hrací automat 81 Multi Gold. Ide o jednoduchý ovocný slot so 4 valcami, 3 riadkami a až 81 výhernými líniami. Na valcoch si budete môcť vytočiť 8 bežných symbolov a jeden špeciálny. Bežnými symbolmi sú symbol BAR, čerešňa, citrón, pomaranč, slivka, hrozno, melón a červená sedmička, ktorá je symbolom s najvyššou hodnotou. Jediným špeciálnym symbolom hry je Wild symbol, ktorý nahrádza všetky ostatné symboly. Hoci je tu len divoký symbol, zo špeciálov to nie je všetko. Vybojovať si tu môžete aj free spiny, a to celkom špeciálnym spôsobom. Po každom vytočení výhernej kombinácie sa pozície pod výhernými symbolmi zafarbia nažlto. Ak sa vám podarí takto zafarbiť všetky pozície na valcoch, obdržíte bonusovú hru s 10 pretočeniami zadarmo. Zaujímavé, čo poviete?

Vyskúšajte retro slot Mystery Respin

Máte radi retro mašinky? Ak áno, určite by ste si mali zahrať druhú Tech4Bet novinku s názvom Mystery Respin. Aj v tomto prípade ide o veľmi jednoduchý ovocný automat s 3 valcami, 3 riadkami a 5 výhernými líniami. V tomto automate sa budete stretávať s piatimi bežnými symbolmi, ktoré znázorňujú čerešňa, pomaranč, slivka, melón a červená sedmička. V hre sa nachádza jeden špeciálny symbol s označením „BONUS.“ Tento symbol plní funkciu Wild, Scatter aj Mystery symbolu. Ako divoký je jeho úlohou nahrádzať všetky bežné symboly. Ak si ho vytočíte na troch valcoch, plní funkciu Scatter symbolu a odmení vás 10 voľnými zatočeniami. Počas hry s free spinmi sa z tohto bonusového symbolu stáva Mystery symbol, ktorý keď si vytočíte na aspoň dvoch valcoch, odmení vás náhodnou výhrou v rozmedzí 1 až 100 násobku vašej stávky.

Hrací automat Mystery Respin

Hrací automat Mystery Respin

Čo ponúka jahodovo-čerešňový automat?

Poslednou treťou novinkou pre tento týždeň je automat Strawberry Cherry. Aj do tretice ide o ďalší ovocný slot. Hracia plocha pozostáva z 3 valcov a 3 riadkov. Vašou úlohou v tejto hre je vytvoriť výhernú kombináciu z 3 rovnakých symbolov na 27 výherných líniách (criss-cross). Bežnými symbolmi hry sú čerešne, citróny, pomaranče, slivky, zvončeky a sedmičky. Ani do automatu Strawberry Cherry nezabudli tvorcovia zakomponovať špeciálne funkcie. Majú ich na starosti dva špeciálne symboly. Prvým špeciálom je Wild symbol, ktorý ako žolík nahrádza všetky ostatné bežné symboly. Druhým špeciálom sú jahody, ktoré sú Mystery symbolom. Keď sa vám podarí vytočiť si tento symbol na troch valcoch, obdržíte okamžitú náhodnú výhru v rozmedzí 5 až 500 násobku vašej stávky. Ako sa vám pozdáva táto tretia Tech4Bet novinka?