Máme pre vás ďalšiu nádielku nových hier! Po týždňovej prestávke do našej ponuky zavítali tri nové hry od českého výrobcu Tech4Bet. Najnovšími prírastkami sú automaty 5 Dragon Hearts, Energy SpinReplay. Ako slušnosť káže, tieto hry si aj tentokrát podrobnejšie predstavíme, aby ste vedeli, čo od  nich môžete čakať.

Vydajte sa na dračie dobrodružstvo

Začneme hneď zostra. Prvou Tech4Bet novinkou v našej ponuke je slot s názvom 5 Dragon Hearts. Ako už z názvu určite tušíte, témou tejto hry budú draci. Hra vás upúta parádnym vizuálom a tradičným ovládaním, ako ponúkajú aj iné hry od Tech4Bet. Poďme však už na to najpodstatnejšie. 5 Dragon Hearts má 5 valcov, 4 riadky a výhru tu zaznamenáte, ak sa vám podarí vytočiť výhernú kombináciu na niektorej zo 40 výherných línií. Na valcoch si budete môcť vytočiť 9 bežných symbolov a jeden špeciálny symbol. Týmto špeciálom je Wild symbol, ktorý znázorňuje dračie oko, pričom tento symbol nahrádza ako žolík všetky ostatné symboly. To však zo špeciálnych funkcií tohto automatu nie je všetko.

K dispozícii je tu bonusová hra so symbolmi srdca rôznych farieb. Počas hrania sa môže na každom valci objaviť špeciálny symbol srdca. Pod každým valcom sa nachádza ukazovateľ a keď sa vám ho podarí naplniť 5 takýmito symbolmi, získate zaujímavé bonusové funkcie. Každý z valcov ponúka inú funkciu, pričom získať môžete mystery voľné zatočenia, free spiny s garantovanou výhrou, voľné otočky s multiplikátorom , free spiny s určitým počtom Wild symbolov či otočenia s premenou symbolov s nízkou hodnotou na symbol draka, ktorý má najvyššiu hodnotu v hre. Tak čo, idete si vyskúšať tento bonusovo namakaný slot?

Hrací automat 5 Dragon Hearts

Hrací automat 5 Dragon Hearts

Čo ponúka novinka Energy Spin?

Druhou Tech4Bet novinkou je elektrinou nabitý ovocný slot Energy Spin. Hracia plocha tohto automatu má 5 valcov, 3 riadky a vyhrať je tu možné na 10 fixných výherných líniách. Bežnými symbolmi hry sú čerešne, citróny, pomaranče, slivky, hrozná, melóny a červené sedmičky, ktoré majú najvyššiu hodnotu. Jediným špeciálnym symbolom tohto automatu je divoký Wild symbol, ktorý tradične nahrádza všetky ostatné symboly. No to však z jeho strany zďaleka nie je všetko, čo dokáže. Ak si tento symbol vytočíte, automaticky expanduje na celý valec a nasleduje re-spin, počas ktorého zostane divoký Wild symbol zakotvený na svojom mieste, čo vám neraz prinesie veľmi krásne výhry. Ak máte radi ovocné mašinky, určite vám novinku Energy Spin môžeme odporučiť.

Získajte opakované výhry v hre Replay

Tentokrát poslednou novinkou je opäť ovocný automat nesúci názov Replay. Ide o veľmi jednoduchý slot s 3 valcami, 3 riadkami a 3 výhernými líniami. V hre natrafíte na 7 bežných symbolov, ktoré predstavujú ovocia a červené sedmičky. Na to, že ide o jednoduchý slot, nachádzajú sa tu až dva špeciálne symboly. Prvým je divoký Wild symbol, ktorý už tradične supluje všetky klasické symboly. Druhým špeciálnym symbolom je Mystery, ktorý keď si vytočíte na valcoch tri razy, získate náhodnú odmenu v podobe 20 a 50-násobku vašej stávky. So špeciálmi ale ešte nekončíme. Akonáhle si vytočíte v tomto slote výhernú kombináciu, môže sa vám náhodne aktivovať funkcia „rewin.“ Ide o opätovné zatočenie, ktoré vám prinesie rovnakú výhernú kombináciu. Táto funkcia sa môže opakovať 1 až 10 razy.

Myslíme si, že z najnovších prírastkov od Tech4Bet si vyberie každý. Všetky hry sú niečím špecifické a zaujímavé a veríme, že sa v nich dobre zabavíte a možno práve tieto tri novinky vám prinesú šťastie a zaznamenáte v nich nejakú zaujímavú výhru. Nech sa darí a príjemnú zábavu!