Máme tu nedeľu 17. marca, ktorá je Dňom svätého Patrika. Ide o svetoznámy írsky sviatok, ktorý sa teší čoraz väčšej popularite po celom svete. Symbolom tohto dňa je najmä zelený škriatok, no aj ďalšie symboly ako zelený trojlístok, zelené klobúky, zelené nápoje – jednoduché prakticky všetko zelené. Pri príležitosti tohto špeciálneho dňa zavítal zelený škriatok aj do nášho DoubleStar kasína, vďaka čomu sa môžete tešiť až na dvojicu bonusov.

Vybojujte si 17 free spinov

Kto by len nemal rád free spiny? Počas nedele 17. marca máte možnosť v našom kasíne získať až 17 voľných zatočení. Pre získanie týchto voľných zatočení stačí uskutočniť aspoň 17 vlastných otočiek (každú v hodnote 0,10 €). Keď túto jednoduchú podmienku splníte, na konto vám pripíšeme 17 voľných zatočení do hracieho automatu Lucky Pot, kde sa stretnete aj so spomínaným zeleným škriatkom. Hodnota každej voľnej otočky je 0,10 €/spin a platnosť týchto free spinov je 48 hodín od pripísania na hráčsky účet.

Získajte bonus 17 €

Z bonusov to však nie je v tento deň všetko! Pre hráčov, ktorí sa neboja väčších výziev, sme si pripravili ďalších špeciálny bonus. Ak počas 17. marca 2024 uskutočníte v akýchkoľvek automatových hrách stávky v hodnote aspoň 1 000 €, obdržíte bonus 17 €.

Veríme, že dnešná špeciálna akcia ku Dňu svätého Patrika vás potešila a rovnako veríme, že patrón Írska vám urobí z dnešnej nedele šťastný deň. Oslávte Deň sv. Patrika štýlovo s dvojicou bonusov, ktoré sme si pre vás dnes pripravili! Veľa šťastia a príjemnú zábavu!

CHCEM BONUSY