Máte radi hry od výrobcu Synot Games? Ak áno, máme pre vás skvelú správu. Najnovšie totiž do našej ponuky zavítalo päť hier od tohto obľúbeného providera. Zahrať si tak už teraz u nás môžete mašinky 27th Cabaret, 81st Cabaret, 27 Joker Fruits, 81 Joker Fruits a Book of Secrets Extra.

Vyskúšajte dvojitú kabaretnú šou

Prvé dve Synot novinky vás zavedú na poriadnu kabaretnú šou. V prípade, že obľubujete zábavu, humor, tanečný a hudobný program automaty 27th Cabaret a 81st Cabaret vám sadnú ako uliate. Najprv sa poďme pozrieť na hru 27th Cabaret. Hracia plocha tohto noblesného automatu pozostáva z 3 valcov a 3 riadkov a vyhrať je tu možné na 5 výherných líniách. V hre sa budete stretávať s deviatimi bežnými symbolmi, ktorými sú kartové znaky a symboly typické pre kabaret. Zo špeciálnych symbolov tu nájdete iba Wild symbol, ktorým je kabaretná tanečnica. Okrem toho, že nahrádza ostatné symboly, dokáže expandovať na celý valec. Keď sa tak udeje, aktivuje až 27 možností výhry v prípade, že by ste mohli dosiahnuť výhru. V prípade, že by sa vám podarilo Wild symbol vytočiť si na všetkých valcoch naraz, získali by ste výhru v podobe 500-násobku vašej stávky.

Ako druhou novinkou v našej ponuke je slot 81st Cabaret, ktorý je pokračovaním predchádzajúcej verzie. Ide vlastne o kópiu rovnakého princípu hry. Jediným rozdielom je veľkosť hracej plochy, ktorá má v tomto prípade 4 valce a 3 riadky a disponuje 9 výhernými líniami. Expandujúci Wild symbol vám tak v tomto prípade dokáže aktivovať až 81 výherných možností. Idete si dopriať trocha kultúry v podobe kabaretu a pokúsiť sa získať nejakú zaujímavú výhru?

Zahrajte si dvojičku Jokerovských hier

Ďalšími novými Synot hrami v našej ponuke je dvojica automatov 27 Joker Fruits81 Joker Fruits. Rovnako ako pri predchádzajúcich dvoch kabaretných hrách aj v tomto prípade ide dvojicu veľmi podobných hier odlišujúcich sa iba v niektorých detailoch. Obidve sú ovocnými záležitosťami, pričom 27 Joker Fruits disponuje 3 valcami, 3 riadkami a má 27 výherných línií. Na valcoch si budete môcť vytočiť osmičku bežných symbolov a jeden špeciálny symbol. Klasickými symbolmi sú čerešne, citróny, pomaranče, slivky, melóny, hrozná, sedmičky a hviezdy.

Automat 27 Joker Fruits

Automat 27 Joker Fruits

Jediným špeciálom hry je Wild symbol s podobizňou Jokera a ako je už vo zvyku, aj v tomto slote nahrádza všetky ostatné symboly. Zo špeciálov to však nie je všetko. Druhým riadkom tejto hry je takzvaná zlatá línia. Ak si na nej vytočíte trojicu totožných symbolov, získate voľné zatočenie. V prípade, že si na tejto línii vytočíte tri symboly hviezdy, obdržíte až 10 free spinov. V hre je zakomponovaný aj multiplikátor x2, ktorý získate, keď sa vám podarí vytočiť valce plné rovnakých symbolov čerešne, citróna, pomaranču alebo slivky. Automat 81 Joker Fruits je pokračovaním spomínanej verzie. Od hry 27 Joker Fruits sa odlišuje iba tým, že hracia plocha tohto slotu pozostáva z jedného valca navyše a disponuje až 81 výhernými líniami. Ktorý z dvojice týchto ovocných slotov si idete vyskúšať zahrať?

Pokračovanie ságy Book of Secrets

Poslednou piatou novou hrou, ktorú si môžete už u nás zahrať je ďalšie pokračovanie legendárneho slotu Bool of Secrets, ktorého celý názov znie Book of Secrets Extra. Témou slotu je tak tradičný staroveký Egypt, pričom hracia plocha má 5 valcov, 3 riadky a vyhrať je tu možné na 10 výherných líniách. Na valcoch sa budete stretávať s deviatimi bežnými symbolmi. Päť z nich predstavujú kartové znaky, ktoré dopĺňajú tradičné egyptské symboly vrátane symbolu sympatickej archeologičky.

Jediným špeciálnym symbolom automatu je aj v tomto prípade kniha, ktoré je Wildom aj Scatterom zároveň. Keď si túto knihu vytočíte na aspoň troch valcoch, obdržíte bonusovú hru 10 pretočeniami zadarmo. Pred hrou s voľnými zatočeniami sa náhodne vyberie jeden z bežných symbolov, ktorý sa stane novým špeciálnym symbolom, ktorý bude môcť vo free spinoch expandovať na viacero valcov. Nechce sa vám čakať na voľné zatočenia? V hre Book of Secrets čakať nemusíte a môžete si tento bonus zakúpiť a zahrať si tak túto obľúbená bonusovú hru hneď. Ak máte radi automaty zo série Book of Secrets, určite si vyskúšajte zahrať aj túto novinku.

Veríme, že nová porcia hier vás potešila a spomínané hry zaradíte do svojho repertoára obľúbených slotov. V rozširovaní ponuky budeme pokračovať aj naďalej a už čoskoro sa môžete tešiť na ďalší prídavok. Veľa šťastia a príjemnú zábavu!