Do nášho kasína DoubleStar po pár týždňovej odmlke zavítali ďalšie nové hry. Naša ponuka sa aktuálne rozrástla o štvoricu nových Tech4Bet hracích automatov, ktoré vám už tradične predstavíme v nadchádzajúcich riadkoch.

Vyskúšajte novinku s 256 výhernými líniami

Prvou novou hrou, na ktorú sa bližšie pozrieme, je hrací automat 256 Joker. Ide o veľmi jednoduchý ovocný slot so 4 valcami, 4 riadkami, na ktorom sa dá vyhrať až na 256 výherných líniách (criss-cross). Na valcoch sa budete stretávať s desiatimi bežnými symbolmi a dvomi špeciálmi. Osem bežných symbolov znázorňujú rozličné ovocia, ktoré dopĺňajú ešte zvončeky a sedmičky, ktoré majú najvyššiu hodnotu. Prvým špeciálnym symbolom je Wild symbol, ktorý ako žolík nahrádza všetky ostatné klasické symboly. Druhým špeciálnym symbolom je Scatter, ktorý predstavuje hviezda. Vytočiť si ho môžete len na druhom a treťom valci, no keď sa vám to podarí naraz, obdržíte bonusovú hru s 3 free spinmi, pričom v každom voľnom zatočení budete mať garantovanú výhru. Idete dať šancu tejto jednoduchej ovocnej novinke?

Hrací automat 256 Joker od Tech4Bet

Hrací automat 256 Joker od Tech4Bet

Čo ponúka slot Bonus Road ?

Témou novinky číslo dva s názvom Bonus Road je rovnako ovocie. Tentokrát ide o 5-valcovú mašinku s 3 riadkami, kde si môžete vybojovať výhru, ak vytočíte výhernú kombináciu na niektorej z 10 fixných výherných línií. Aj v tomto slote hrajú, prirodzene, hlavnú rolu predovšetkým ovocné symboly, ktoré ešte dopĺňajú symboly BAR a sedmička. Špeciálne funkcie má v hre na starosti jeden symbol s označením rovnakým ako je názov slotu. Tento symbol je Wildom aj Scatterom zároveň. Ako divoký symbol nahrádza všetky ostatné symboly na výhernej línii. Keď sa vám tento symbol podarí vytočiť na troch valcoch, stane sa z neho Scatter symbol a odmení vás bonusovou hrou s 5 free spinmi.

Spoznajte hru z Divokého západu

Tretia nová hra je však už z úplne iného súdka. Volá sa Sundance Pistols a počas hrania sa ocitnete doslova na Divokom západe. Hraciu plochu tvorí 5 valcov, 4 riadky a vyhrať sa tu môžete na 40 výherných líniách. Na valcoch si budete môcť vytáčať 9 bežných symbolov. Päť z nich predstavujú kartové znaky 10, J, Q, K a A, ktoré sú symboly s nižšími hodnotami. Vyššie výhry zaznamenáte, ak vytvoríte výhernú kombináciu zo štvorice kovbojských symbolov.

Autori z Tech4Bet nezabudli ani do tohto slotu zaradiť špeciálne funkcie, ktoré sú aj tentokrát pod patronátom Wild a Scatter symbolov. Divokým Wild symbolom sú dva revolvery a už ako tradične aj tu tento symbol nahrádza všetky ostatné bežné symboly. Scatter symbol znázorňuje vlaky, ktorý si môžete vytočiť na druhom, treťom a štvrtom valci. Ak sa vám podarí počas jedného zatočenia, získate bonusovú hru s 5 voľnými otočkami. V tejto bonusovej hre sa dvojica kovbojov premení na Wild symboly a takto budú vystupovať až do konca free spinov. V priebehu voľných otáčok si môžete dokonca vybojovať ďalšie free spiny a to vtedy, keď si vytočíte ďalšie symboly vlakov.

Hrací automat Sundance Pistols od Tech4Bet

Hrací automat Sundance Pistols od Tech4Bet

Ako hrať hru Super 81 ?

Predstavovanie najnovších Tech4Bet prírastkov v našom kasíne sme začali ovocnými mašinkami a rovnako aj záver sa bude niesť v takomto duchu. Poslednou novinkou je totiž ovocný slot Super 81, ktorý sa bude opäť raz páčiť predovšetkým milovníkom jednoduchých ovocných hier. 5 valcov, 3 riadky a až 81 výherných línií. Tak by sme mohli v skratke opísať túto mašinku. Čerešne, citróny, pomaranče, slivky,  hrozná a melóny na valcoch z bežných symbolov dopĺňa ešte symbol BAR a červená sedmička. Jediným špeciálom tejto hry je Wild symbol, ktorý aj v tomto prípade nahrádza všetky bežné symboly, no okrem toho dokáže expandovať aj na celý valec, čo vám neraz prinesie veľmi zaujímavé výhry.

Veríme, že prírastok nových hier vás potešil a že niektoré z nich sa stanú vašimi obľúbenými hracími automatmi. Na záver nám dovoľte vám zaželať príjemnú zábavu a veľa šťastia v hre!

HRAJ TECH4BET NOVINKY