Máme tu ďalšiu poriadnu várku nových hier! Určite ste si už zvykli na pravidelné prírastky nových hier v našom DoubleStar kasíne. Najnovšie do ponuky hier zavítalo až 6 noviniek od výrobcu obľúbeného výrobcu Kajot. Aktuálne si tu tak môžete zahrať už aj sloty Happy Diamonds, Cheeser and Jasper, Chica Bonita, Simply Hot 20, Simply Hot 4 a Simply Hot 40. Na čo sa tešiť v týchto novinkách? To vám už radi tradične predstavíme v nadchádzajúcich riadkoch. 

Happy Diamonds 

Predstavovačku nových Kajot hier začneme nablýskaným slotom Happy Diamonds. Automat pozostáva zo 4 valcov, 3 riadkov a vyhrať sa v ňom dá vytvorením výhernej kombinácie na niektorej z 10 fixných výherných línií. Na valcoch si budete môcť vytočiť sedmičku trblietavých symbolov, pričom štvoricou sú luxusné drahokamy a zvyšnými tromi symbolmi sú nablýskané sedmičky.

V automate Happy Diamonds sa stretnete aj so špeciálnymi symbolmi Wild a Scatter. Divoký Wild symbol ako žolík nahrádza všetky bežné symboly a ak sa stane súčasťou výhernej kombinácie, vynásobí vám výhru x2. Druhým špeciálom je Scatter symbol, ktorým je modrý diamant nesúci názov hry. Tento symbol vám dokáže priniesť pretočenia zadarmo. Keď si ho vytočíte na troch valcoch, obdržíte bonusovú hru s 15 free spinmi, no keď sa vám zjaví na všetkých štyroch valcoch, tešiť sa môžete až na 30 otočiek zadarmo. Ak máte radi sloty s nablýskanými diamantmi, určite neváhajte novinku Happy Diamonds vyskúšať.  

Happy Diamonds

Happy Diamonds

Cheeser and Jasper 

Druhou novinkou je slot s názvom Cheeser and Jasper. Táto valcová hra sa inšpirovala animovaným príbehom Tom a Jerry a teda na 5 valcoch a 4 riadkoch sa to bude točiť okolo prekáračiek mačky a myši. V tomto automate je možné vyhrať vytvorením výhernej kombinácie na niektorej z 20 fixných výherných línií. Na valcoch si môžete vytočiť 10 bežných symbolov – štyri z nich sú kartové znaky J,Q,K a A, ktoré sú symbolmi s nízkymi hodnotami. Zvyšných 6 symbolov vám prinesie vyššie výhry a takýmito symbolmi sú ryba, syr, mlieko, darček, koláč a mačka.

V hre nechýbajú ani špeciálne symboly. Prvým je Wild symbol, ktorý nahrádza všetky symboly s výnimkou Scatter symbolu. Scatterom je myš, ktorý ak si vytočíte na aspoň dvoch valcoch, obdržíte bonusovú hru s pretočeniami zadarmo. To však zo špeciálov nie je zďaleka všetko. Vždy, keď sa zobrazí na valcoch Scatter symbol, automaticky aktivuje jednu zo šiestich pascí. Táto pasca ostane na svojej pozícii až do vtedy, kým si na tom danom mieste nevytočíte symbol mačky. Keď sa tak stane, pasca sa aktivuje a symbol mačky sa premení na Wild symbol, ktorý expanduje na určitý počet pozícií, podľa toho, o akú pascu išlo. Navyše počas bonusovej hry s pretočeniami zadarmo sú všetky pozície pokryté pascami, takže pri každom vytočení symbolu mačky sa môžete tešiť na expandovanie Wild symbolov. Idete si vyskúšať túto zábavnú novinku? 

Chica Bonita 

Novinku číslo tri má doslova pod palcom ryšavá slečna so sombrerom na hlave. Chica Bonita je štvrtým novým hracím automatom z dielne Kajotu, pričom hraním tejto mašinky sa ocitnete v mexickom prostredí. Hracia plocha slotu má 5 valcov, 3 riadky a vyhrať sa tu dá na 20 fixných výherných líniách. Bežnými symbolmi v hre Chica Bonita je deväť typických vecí pre Mexiko, takže na valcoch sa budete stretávať napríklad s chilli, ukulele, kaktusom, sombrerom či tortilou.

Jediným špeciálnym symbolom hry je Wild symbol, ktorý ako žolík na nahrádza všetky ostatné symboly. Hoci je tu len tento jeden špeciálny symbol, zo špeciálnych funkcií je tu toho omnoho viac. Vždy po vytvorení výhernej kombinácie zostanú výherné symboly zafixované na svojich miestach a nasleduje respin so zvyšnými valcami. Tieto respiny pokračujú do vtedy, pokiaľ vytvárate ďalšie výherné kombinácie, prípadne kým celá plocha nie kompletne pokrytá výhernými kombináciami.  

Simply Hot nové automaty 

Zvyšnými tromi novými Kajot automatmi v našej ponuke sú hry Simply Hot. Konkrétne si už u nás môžete zahrať sloty Simply Hot 4, Simply Hot 20, Simply Hot 40. Ak poznáte mašinku Simply Hot 10, ktorú máme v ponuke zaradenú už dlhšie, tieto hry sa podobajú ako vajce vajcu. Vo všetkých prípadoch ide o ovocné sloty s 5 valcami, 4 riadkami, pričom sa odlišujú len v počte výherných línií, čo už prezrádzajú aj samotné názvy.

Bežné symboly netreba nijako zvlášť predstavovať, keďže sú nimi tradičné symboly, ktoré nájdete vo väčšine ovocných slotov. Čo sa týka špeciálov, tie sú tu dva. Ide o Wild symbol a Scatter symbol. Divoký Wild symbol vo všetkých týchto hrách nahrádza všetky bežné symboly do výhernej kombinácie. Druhým špeciálnym symbolom je Scatter symbol, ktorý vám však v týchto slotoch neprinesie pretočenia zadarmo. Keď sa vám ho podarí vytočiť si aspoň na troch valcoch, získate okamžitú výhru podľa tabuľky výhier.  

Využite 20 % cashback 

Určite ste si už zvykli, že privítanie nových hier sa v našom kasíne DoubleStar nemôže zaobísť bez nejakej tej bonusovej akcie. Dnes, v stredu 27. Septembra 2023, sa môžete tešiť na 20 % cashback v týchto šiestich nových hrách, a to až do výšky 100 €. To však nie je všetko. Už zajtra bude k dispozícii kasínový turnaj vo všetkých Kajot automatoch s celkovou dotáciou 1 000 €. Užite si zábavu s novými atraktívnymi hrami od Kajot Games! [/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]