Sme veľmi potešení, že vám môžeme oznámiť ďalšiu skvelú správu. Naša ponuka hier sa rozrástla o 5 nových online hracích automatov od renomovaného providera Pragmatic. Ide tak už o deviateho dodávateľa hier, od ktorého si môžete u nás zahrať skvelé sloty. A ako to už mávame vo zvyku, uvítanie nových hier sa nemôže zaobísť bez špeciálnych akcií. Aké hry si môžete v našom kasíne DoubleStar najnovšie zahrať? A aké bonusy si vďaka ním môžete vybojovať? To vám už prezradíme v tomto článku.

Predstavenie 5 nových Pragmatic hier

V ponuke našich hier pribudla od providera Pragmatic na úvod pätica nových slotov. Konkrétne ide o hracie automaty The Dog House, The Dog House Megaways, Gates of Olympus, Sweet Bonanza a Gems Bonanza.

The Dog House

Prvé dva nové Pragmatic sloty sa zapáčia určite najviac milovníkom psov. Práve títo štvornohí miláčikovia sú totiž hlavnou témou automatov The Dog House a The Dog House Megaways. Hra The Dog House má 5 valcov, 3 riadky a vyhrať je tu možné na 20 výherných líniách. Bežnými symbolmi tejto hry sú kartové znaky a samozrejme symboly psíkov, ktoré dopĺňajú kostičky a obojky. V automate The Dog nechýbajú ani špeciálne funkcie. Majú ich na starosti dva špeciálne symboly – Wild a Scatter symboly. Divokým Wild symbolom je psia búda, ktorú je možné vytočiť si na druhom, treťom a štvrtom valci. Tento symbol nahrádza všetky ostatné symboly a okrem toho vystupuje aj ako multiplikátor výhier. Druhým špeciálom je Scatter symbol. Znázorňuje ju psia labka a zobrazuje sa na prvom, treťom a piatom valci. Keď sa vám podarí vytočiť tri tieto Scatter symboly, obdržíte pretočenia zadarmo, ktorých počet môže byť od 9 do 27. Počas voľných zatočení navyše ostáva Wild symbol zalepený na svojom mieste, čo vám neraz prinesie zaujímavé výhry.

The Dog House Megaways

Druhá novinka nesie názov The Dog House Megaways a ide o pokračovanie už spomínaného slotu The Dog House. Táto hra má hraciu plochu pozostávajúcu so 6 valcov a 7 riadkov, pričom výhru je tu možné získať až 117 649 cestami. Čo sa týka klasických symbolov, tie sú úplne totožné s predchádzajúcou verziou. Rovnako je to aj pri špeciálnych symboloch. Divokým symbolom je psia búda, ktorá ako žolík nahrádza ostatné symboly a zároveň vystupuje aj ako násobiteľ výhier. Scatter symbolom je aj v tomto prípade psia labka, vďaka ktorej sa môžete ocitnúť v bonusovej hre s voľnými zatočeniami pričom platí, čím viac Scatter symbolov na valcoch, tým väčšia odmena v podobe free spinov. Ešte pred samotnou bonusovou hrou si budete môcť vybrať, či budú počas free spinov Wildy na valcoch zafixované alebo sa budú zobrazovať náhodne počas točenia valcov.

Gates of Olympus

Ďalšou Pragmatic novinkou je automat Gates of Olympus. Ide o netradičný automat na tému gréckej mytológie so 6 valcami a 5 riadkami. Netradičný je preto, že v ňom nevyhrávate na základe výherných línií. Výhru tu zaznamenáte, akonáhle vytočíte na valcoch 8 rovnakých symbolov. Ani v hre Gates of Olympus nechýbajú špeciálne funkcie. Prvým špeciálom je kaskádovitý systém čo znamená, že po vytvorení výhernej kombinácie symboly, ktoré ju vytvorili z plochy zmiznú a budú nahradené novými z vyšších poschodí. Na valcoch si môžete vytočiť aj Scatter symbol, ktorý znázorňuje Zeus. Ak sa vám na ploche zjaví aspoň štyrikrát, získate 15 free spinov. Ak patríte medzi netrpezlivých hráčov, free spiny si môžete aj zakúpiť. Voľné zatočenia tu stoja 100-násobok vašej stávky.

Sweet Bonanza

Štvrtým novým Pragmatic prírastkom je automat Sweet Bonanza. Tentokrát ide o ovocný slot, v ktorom nájdete aj množstvo sladučkých maškrtiek. Rovnako ako pri hre Gates of Olympus aj v tomto prípade má táto hra 6 valcov, 5 riadkov a ani tu nebudete vyhrávať na základe výherných línií. Výhru si tu pripíše, keď sa vám podarí vytočiť na valcoch aspoň osmičku totožných symbolov. Ani v hracom automate Sweet Bonanza neabsentujú špeciálne funkcie. Stretnúť sa tu môžete s kaskádovitým systémom, násobiteľmi výhier a taktiež tu nechýba ani bonusová hra s 10 free spinmi, do ktorej sa dostanete, akonáhle si na valcoch vytočíte aspoň štyri symboly lízanky, ktoré sú Scatter symbolom. Idete si zamlsať očami v tomto skvelom online hracom automate?

Gems Bonanza

Poslednou piatou novinkou od providera Pragmatic je automat Gems Bonanza. Na ploche tohto slotu s 8 valcami a 8 riadkami sa budete stretávať so symbolmi, ktoré predstavujú nablýskané drahokamy. Výhru tu zaznamenáte, akonáhle vytvoríte zhluk aspoň piatich rovnakých symbolov. Po vytvorení výhernej kombinácie sa jej symboly vytratia z plochy a nahradia sa novými z vyšších miest, čo vám môže dopomôcť vytvoriť ďalšie výherné kombinácie. Jediným špeciálnym symbolom tejto hry je Wild symbol, ktorý nahrádza všetky ostatné symboly. V hre Gems Bonanza je zakomponovaná aj špeciálna funkcia Gold Fever. Tá keď sa aktivuje (môžete si ju aj zakúpiť), môžete počas nej získať na valcoch mega symboly, rovnako môžu byť všetky symboly na ploche nahradené novými, či môže nastať nahradenie náhodných symbolov divokými Wild symbolmi. Určite sa oplatí skúsiť si zahrať aj túto piatu novinku od Pragmatic Play.

Privítajte novinky s tromi akciami

Všetky nové Pragmatic hry sú sami o sebe veľkým lákadlom. Aby toho nebolo málo, pripravili sme si k ich uvítaniu tri špeciálne akcie. Prvý deň, 8. augusta. môžete získať vo všetkých týchto Pragmatic novinkách 20 % cashback. 9. augusta sme si pre vás pripravili akciu s obratovým bonusom. Akonáhle v tento deň pretočíte v týchto Pragmatic nových hrách aspoň 70 €, odmeníme vám bonusom 7 €. No a na záver 10. augusta sa uskutoční turnaj vo všetkých týchto hrách, pričom dotácia tohto turnaja bude 1 000 €. Tak čo, idete spoznať nové Pragmatic prírastky v našom DoubleStar kasíne a zároveň aj získať atraktívne bonusy a odmeny?