Ponuke hier v našom DoubleStar kasíne opäť raz poriadne narástla. Pribudla tu totiž ďalšia pätica online hracích automatov od Pragmatic Play. Najnovšie si tu tak môžete zahrať aj automaty Wolf Gold, Big Bass Bonanza, Sweet Bonanza Xmas, Madame Destiny Megaways a Fruit Party. V nadchádzajúcich riadkoch vám tieto hry viac predstavíme a to nebude všetko. S novou várkou hier máme aj tentokrát pre vás pripravené atraktívne bonusy, o ktorých sa taktiež viac dočítate v tomto článku.

Čo ponúka automat Wolf Gold?

Prvou novou hrou je automat Wolf Gold. Ide o 5-valcový slot s 3 riadkami a 25 výhernými líniami. Témou automatu je Divoký západ a na valcoch si preto budete môcť vytočiť symboly zvierat z tohto prostredia, ktoré dopĺňajú ešte kartové znaky. To by bolo z bežných symbolov všetko a poďme si už predstaviť špeciálne funkcie tejto mašinky. Prvým špeciálnym symbolom, ktorý si tu budete môcť vytočiť, je Wild symbol, ktorý nahrádza všetky bežné symboly vo výhernej kombinácii. Druhým špeciálom je Scatter symbol. Tento symbol si môžete vytočiť na prvom, treťom a piatom  valci a ak sa vám zjaví na všetkých týchto valcoch počas jedného zatočenia, obdržíte 5 free spinov. Počas bonusovej hry s pretočeniami zadarmo sa na troch stredných valcoch bude zobrazovať jeden megasymbol s rozmerom 3×3 a okrem toho si môžete v tejto bonusovej hre vybojovať aj ďalšie free spiny. V automate Wolf Gold sa nachádza aj tretí špeciálny symbol. Má podobu mesačného splnu s peňažnými výhrami a dokáže spustiť funkciu Money Respin, akonáhle si ich vytočíte aspoň šesť. Keď sa vám to podarí, získate 3 re-spiny a keď sa vám počas nich zjaví ďalší symbol mesačného splnu, opäť sa počet re-spinov nastaví na tri. Po ukončení re-spinov sa všetky peňažné odmeny zo symbolov mesačného splnu spočítajú a presunú sa vám na hráčske konto.

Big Bass Bonanza – automat pre milovníkov rybačiek

Ďalšia nová hra nesie názov Big Bass Bonanza a ide o hrací automat z úplne iného súdka. Valce tohto slotu sú zakomponované do podmorského sveta a vy sa tak budete môcť vydať na parádnu rybačku. Automat má 5 valcov, 3 riadky a vyhrať je tu možné vďaka 10 výhernými líniám. Bežných symbolov je v hre 10, polovica sú kartové znaky, ktoré majú nižšie hodnoty a druhou päticou symbolov sú ryby, vážky, udice a rybárske potreby. Ani v hre Big Bass Bonanza nechýbajú špeciálne symboly Scatter a Wild. Scatter symboly vás dokážu preniesť do bonusovej hry s pretočeniami zadarmo, pričom platí, čím viac Scatter symbolov na valcoch, tým väčšia odmena v podobe voľných zatočení. Divokým Wild symbolom je rybár, ktorý sa zobrazuje len vo free spinoch a nahrádza všetky bežné symboly. To však nie je všetko. V bonusovej hre s pretočeniami zadarmo sa na valcoch zobrazujú ryby s rôznymi hodnotami, ktoré však môže uloviť len rybár. Ak sa vám ho podarí vytočiť aj s rybami, odmeny na rybách sa vám spočítajú a pripíšu na hráčsky účet. V priebehu free spinov sa nad valcom zobrazuje riadok a každý vytočený symbol rybára sa do neho zapíše, vďaka čomu môžete získať ďalšie voľné zatočenia alebo

Roztočte sladučký slot Sweet Bonanza Xmas

Chcete sa trocha schladiť a užiť si vianočnú atmosféru? Ak áno, tretí nový Pragmatic automat Sweet Bonanza Xmas vám to splní. Názov tejto hry vám môže byť povedomý, keďže v minulom našom článku sme opisovali hru Sweet Bonanza. Ide o podobný slot plný sladkých maškrtiek tentokrát je však zasadený do zimného vianočného prostredia. Hracia plocha má 6 valcov, 5 riadkov a výhru tu zaznamenáte, akonáhle sa vám podarí vytočiť aspoň osmičku rovnakých symbolov. Po vytvorení výhernej kombinácie sa symboly z plochy vytratia a budú nahradené novými z vyšších poschodí. V automate Sweet Bonanza Xmas sú zakomponované aj špeciálne funkcie. Môžete sa tu tešiť na pretočenia zadarmo, pričom do tejto bonusovej hry sa dostanete, akonáhle vám na valcoch pristanú aspoň tri Scattery symboly s podobizňou lízanky. V hre s pretočeniami zadarmo sa zobrazuje aj symbol bomby, ktorý je multiplikátorom, ktorý môže byť od x2 až po x100. Paráda, čo poviete?

Zažite čary v hre Madame Destiny Megaways

Aj novinka číslo štyri od Pragmatic Play je brilantná. Volá sa Madame Destiny Megaways a hraním tohto slotu sa ocitnete vo svete mágie. Plocha automatu má 6 valcov, 8 riadkov a zaznamenať výhru tu môžete na 200 704 výherných cestách. Bežnými symbolmi v tejto hre sú kartové znaky, ktorým sekundujú karty, sviečky, elixír, mačka a sova. Tvorcovia tejto hry nezabudli do nej zakomponovať aj špeciálne funkcie. Majú ich na starosti Wild a Scatter symboly. Divoký symbol ako žolík nahrádza všetky bežné symboly. Scatter symbolom je veštecká guľa, ktorú keď si vytočíte aspoň tri razy, obdržíte pretočenia zadarmo. To koľko ich bude sa rozhodne ešte pred bonusovým kolom na základe kolesa. Z kolesa sa nedozviete iba počet free spinov, ale aj násobiteľ výhier, ktorý bude dostupný počas celej bonusovej hry. Podarí sa vám v tomto automate vyčarovať parádne výhry?

Vyskúšajte obľúbený slot Fruit Party

Posledným novým prírastkom od Plagmatic Play v našej ponuke je hrací automat Fruit Party. Hracia plocha tohto ovocného slotu pozostáva z 7 valcov, 7 riadkov. Výhru tu zaznamenáte, keď sa vám podarí vytočiť si zhluk pozostávajúci z aspoň piatich rovnakých symbolov. Po každom vytvorení výhernej kombinácie nasleduje obľúbená funkcia lavínový efekt vďaka čomu sa výherné symboly z plochy vytratia a následne sú nahradené novými z vyšších miest. Zo špeciálov sa tu ešte dočkáte multiplikátorov výhier a v automate je možné vytočiť si aj bonusovú hru s pretočeniami zadarmo. Do nej sa dostanete, akonáhle vám na valcoch pristanú aspoň tri Scatter symboly. Za tento počet Scatter symbolov obdržíte 10 free spinov, pričom maximálne si tu môžete vybojovať 14 voľných zatočení, keby sa vám podarilo vytočiť aspoň sedem Scatter symbolov. Fruit Party je ďalší skvelý slot od Pragmaticku, ktorý by ste určite mali taktiež vyskúšať.

Zahrajte si Pragmatic nové hry a získajte bonusy

Aj privítanie tejto druhej pätice Pragmatic slotov sa nezaobíde za účasti špeciálnych akcií. Prvý deň, 8. augusta je možné v týchto piatich automatoch hrať o 20 % casback. Na druhý deň, 9. augusta je pripravený obratový bonus 7 €, ktoré vám pripíšeme na konto, akonáhle v tento deň pretočíte v Pragmatic hrách 70 €. No a bonusové trojdnie sa uzavrie 10. augusta turnajom v hrách od tohto providera s celkovou dotáciou 1 000 €. Prajeme vám príjemnú zábavu pri nielen nových hrách a veľa úspešných zatočení.

HRAJ PRAGMATIC NOVINKY