Ponuka hier nášho kasína DoubleStar sa opäť rozrástla. Tentokrát sme privítali tri nové Tech4Bet automaty. Konkrétne si u nás už môžete zahrať sloty Hardcore, Hook Up Joker a Mega Carp Caramba. A ako to už býva u nás zvykom, tieto hry vám radi predstavíme a samozrejme sa môžete tešiť aj na akcie na nich naviazané. Všetko sa už dočítate v nadchádzajúcich riadkoch tohto nášho článku.

Hardcore – retro slot ako vyšitý

Prvou novinkou, na ktorú sa bližšie pozrieme, je automat Hardcore. Ide o jednoduchý retro slot s tromi valcami, tromi riadkami a jednou fixnou výhernou líniou. Na valcoch sa sa budete stretávať len so štvoricou symbolov – konkrétne sa tu zobrazujú hrozná, melóny, zvončeky a sedmičky, ktoré sú symbolom s najvyššou hodnotou. Čo sa týka špeciálnych funkcií, tie by ste tu hľadali márne. Automat Hardcore preto ocenia najmä hráči, ktorí vyhľadávajú jednoduché mašinky.

Vyskúšajte ovocný automat Hook Up Joker

Aj témou druhej novinky s názvom Hook Up Joker je ovocie. Tento slot disponuje 5 valcami, 4 riadkami a 40 výhernými líniami. Bežnými symbolmi sú v tejto hre tradičné čerešne, citróny, pomaranče, slivky, jablká, hrušky, hrozná, melóny, ktoré dopĺňa ešte červená sedmička. V automate Hook Up Joker už ale nechýbajú špeciálne symboly. Sú nimi Wild a Scatter symboly. Divokým Wild symbolom je Joker, ktorý ako žolík nahrádza všetky klasické symboly v hre. Scatter symbol vám zasa môže priniesť 5 free spinov, ak sa vám ho podarí vytočiť na troch valcoch. To však nie je zo špeciálov všetko. V hre je možné si aktivovať aj funkciu Hook Up. Spustíte ju, akonáhle si vytočíte totožné symboly na kompletnom prvom valci. Keď sa po aktivovaní zobrazí rovnaký symbol alebo Wild symbol na zvyšných valcoch, vytvorí sa medzi prvým valcom a valcom s totožným symbolom horizontálna línia obsahujúca symboly zobrazené na prvom valci. Zaujímavé spestrenie tohto ovocného slotu, čo poviete?

Zažite rybačku v hre Mega Carp Caramba

Pri tretej Tech4Bet novinke Mega Carp Caramba sa presunieme od klasickej ovocnej témy do podmorského sveta plného rýb. Keď si túto hru zapnete, budete sa cítiť ako na rybačke, aj keď rybárom vôbec nemusíte byť. Plocha automatu disponuje 5 valcami, 3 riadkami a vyhrať je tu možné vďaka 10 výherným líniám. V hre je možné vytočiť si až 13 bežných symbolov. Päť z nich predstavujú kartové znaky (10, J, Q, K, A), ktoré majú nižšie hodnoty. Vyššie výhry vám prinesie vytvorenie výhernej kombinácie zo symbolov s rybárskou tematikou.  Ani v automate Mega Carp Caramba nechýbajú špeciálne symboly Wild a Scatter. Wild symbolom je udica, ktorá nahrádza všetky bežné symboly. Navyše, ak sa tento symbol zjaví na valcoch, keď sa tam objavia aj symboly kaprov, táto udica vás odmení výhrami, ktoré sú uvedené na symboloch s kaprami. Scatter symbolom je zlatý kapor, ktorého ak si vytočíte na troch prostredných valcoch, obdržíte odmenu v podobe bonusovej hry s 10 pretočeniami zadarmo.

Vybojujte si 60 free spinov a zapojte sa do turnaja o 1 000 €

Pri príležitosti uvítania spomínanej trojice nových Tech4Bet automatov si budete môcť u nás vybojovať bonus v hodnote 60 free spinov. Tieto voľné zatočenia budete môcť získať po splnení obratových levelov. Po pretočení 30 € vo valcových hrách obdržíte odmenu 20 free spinov do hry Hardcore. Po pretočení 50 € sa môžete tešiť na 20 voľných otočiek do novinky Hook Up Joker. Tretí obratový level je stanovený na stávkach v hodnote 100 €, pričom keď tento level pokoríte, dostane ďalších 20 free spinov do slotu Mega Carp Caramba. Táto bonusovú akcia je k dispozícii počas stredy 2. augusta a štvrtka 3. augusta, pričom každý hráč môže tento bonus využiť jedenkrát počas trvania akcie. Získané free spiny majú hodnotu 0,10 €/spin a ich platnosť je 48 hodín od pripísania na hráčske konto. Druhou sprievodnou akciou k novým Tech4Bet hrám je turnaj o 1 000 €, do ktorého sa budete môcť zapojiť vo štvrtok 3. augusta. Do turnaja budú zaradené všetky Tech4Bet hracie automaty, pričom bodovanie turnaja sa bude riadiť princípom najvyššej váženej výhry v turnaji. Dotáciu 1 000 € si po skončení turnaja rozdelí 30 najúspešnejších hráčov. Želáme vám veľa šťastia a príjemnú zábavu.

CHCEM FREE SPINY