Patria Synot hracie automaty medzi vaše obľúbené hry? Ak áno, máme pre vás skvelú správu. Od stredy 24. mája v našej ponuke nájdete trojicu nových slotov od tohto providera. Aby sme boli konkrétnejší, zahrať si už u nás môžete automaty 81 Vegas MultiFruit, Fruits Go MultiplyZeus Wild Thunder. Ako to už u nás býva zvykom, predstavovačka nových hier sa nemôže zaobísť bez bonusu, takže aj počas stredy 24. mája a štvrtka 25. mája sa máte veru na čo tešiť.

Vybojujte si 45 free spinov

Ako sa najlepšie spoznávajú nové hry? No predsa s bonusom v podobe free spinov. A práve voľné zatočenia do nových hracích automatov si budete môcť vybojovať od 24.5.2023 do 25.5.2023. Počas týchto dvoch dní môžete získať dohromady až 45 free spinov po splnení nasledovných obratových levelov:

  1. LEVEL – Pretočte 30 € a získajte 15 free spinov v novinke 81 Vegas MultiFruit
  2. LEVEL – Pretočte 50 € a získajte ďalších 15 free spinov v novinke Fruits Go Multiply
  3. LEVEL – Pretočte 100 € a získajte ďalších 15 free spinov v novinke Zeus Wild Thunder

Roztočte ovocnú klasiku s 81 výhernými líniami

Prvou novinku v našej ponuke je Synot hrací automat 81 Vegas MultiFruit. Ide o tradičný ovocný slot s moderným dizajnom a veľmi jednoduchým ovládaním. Roztáčať tu môžete 4 valce s 3 riadkami, pričom výhru tu zaznamenáte, ak vytočíte výhernú kombináciu pozostávajúcu z aspoň troch alebo štyroch rovnakých symbolov na niektorej z 81 výherných línií. Bežné symboly vás ničím nezaskočia, na valcoch sa budete stretávať so starými známymi ovocnými symbolmi, ktoré dopĺňajú BAR symboly a sedmičky. V automate 81 Vegas MultiFruit sa nachádza aj jeden špeciálny symbol, ktorým je Wild symbol. Tento divoký symbol nahrádza všetky ostatné symboly, pričom ak je súčasťou výhernej kombinácie stáva sa z neho aj multiplikátor výhier.

Čo ponúka novinka Fruits Go Multiply?

Aj druhý nový online automat Fruits Go Multiply sa točí okolo ovocia, čo prezrádza už jeho samotný názov. Hraciu plochu tvorí 5 valcov, 3 riadky a vyhrať je tu možné na 20 fixných výherných líniách. Graficky či zvukovo aj v tomto prípade nemáme čo tvorcom zo Synotu vyčítať. Z bežných symbolov tu natrafíte na symboly, ktoré poznáte z väčšiny ovocných slotov. Aj v automate Fruits Go Multiply sa nachádza jeden špeciálny symbol. V tomto slote je ním Scatter symbol s podobizňou hviezdy, ktorý si môžete vytočiť na prvom, treťom a piatom valci. Keď sa vám to podarí počas jednej otočky, obdržíte bonus v podobe 10 free spinov. Ak by sa vám hviezda zjavila len na prvom a treťom valci, no na poslednom nie, ešte nemusíte zúfať. V automate je pri takomto prípade zakomponovaná špeciálna funkcia, ktorá vám dá druhú šancu a posledný valec sa roztočí ešte raz. V bonusovej hre s pretočeniami zadarmo sa môžete tešiť pri každom zatočení na násobiteľ výhier, ktorý začína na x1 a každou otočkou sa o násobiteľ x1 navyšuje. Maximálny násobiteľ môže byť až x50 a to preto, že počas free spinov si môžete vytočiť ďalšie pretočenia zadarmo. Zaujímavá ovocná mašinka, čo poviete?

Aké bonusy vám prinesie kráľ bohov Zeus?

Treťou novou hrou je automat Zeus Wild Thunder, ktorého tvorcovia sa inšpirovali gréckou mytológiou. Roztáčať tu môžete 5 valcov so 4 riadkami a výhru si môžete vytočiť vytvorením výhernej kombinácie na niektorej zo 40 pevných výherných línií. Bežné symboly tohto automaty predstavujú kartové znaky (majú nižšie hodnoty) a symboly typické pre grécku mytológiu (majú vyššie hodnoty). V automate Zeus Wild Thunder sú zakomponované dve špeciálne funkcie. Prvou funkciou je Diov hnev – na valcoch si môžete vytočiť symbol blesku, ktorý na mieste kde dopadne zanecháva bleskový rám (označené políčko). Takto označené políčka ostávajú až do desiateho zatočenia, kedy sa premenia na Wild symboly, čo vám častokrát prinesie parádne výhry. Druhým špeciálom tejto hry je možnosť získať pretočenia zadarmo, a to vďaka Scatter symbolu, ktorý ak si vytočíte naraz na prvom, treťom a piatom valci, obdržíte určitý počet free spinov. To koľko ich bude, závisí od vášho výberu. Pred bonusovou hrou si totiž vyberáte počet free spinov s určitým počtom Wild symbolov na valcoch pričom platí, čím viac free spinov si vyberiete, tým menej budete mať k dispozícii divokých Wild symbolov. Idete si vyskúšať aj túto zaujímavú Synot novinku?

HRAJ NOVÉ HRY