Máme pre vás skvelú správu! Ponuka hier nášho DoubleStar kasína sa opäť rozrástla. Od stredy 26. apríla si môžete u nás zahrať štvoricu nových skvelých Synot online automatov. Konkrétne ide o hry 6 Fruits Deluxe, Aztec Jaguar, Goblinions a Respin Joker 81. Pri príležitosti privítania nových hier sme si pre vás pripravili aj bonus v podobe 40 free spinov. Ako tieto voľné zatočenia získať a načo sa môžete tešiť v nových hrách? O tom vás už budeme radi informovať v tomto článku.

Ako si vybojovať 40 free spinov?

Možnosť získať až 40 otočiek zadarmo máte počas stredy 26. apríla ako aj v priebehu štvrtka 27. apríla. Free spiny je možné obdržať po dosiahnutí štyroch obratových levelov v akýchkoľvek hracích automatoch, pričom každý hráč má nárok na získanie bonusu iba jedenkrát počas trvania akcie. Odmeny sú odstupňované do nasledujúcich štyroch obratových levelov:

  1. LEVEL – Pretoč 30 € a získaj 10 free spinov v novinke Respin Joker 81
  2. LEVEL – Pretoč 50 € a získaj ďalších 10 free spinov v novinke Goblinions
  3. LEVEL – Pretoč 100 € a získaj ďalších 10 free spinov v novinke Aztec Jaguar
  4. LEVEL – Pretoč 200 € a získaj ďalších 10 free spinov v novinke 6 Fruits Deluxe

Čo ponúka ovocný slot 6 Fruits Deluxe?

Máte radi jednoduché ovocné automaty? Ak áno, Synot nový slot 6 Fruits Deluxe vám sadne ako uliaty. Na piatich valcoch, troch riadkoch budete môcť vyhrať vytočením výhernej kombinácie na niektorej z 5 fixných výherných línií. Symboly zrejme bližšie predstavovať nemusíme, okrem notoricky známych ovocí si tu môžete vytočiť ešte sedmičky a hviezdy. Jediným špeciálnym symbolom tejto hry je strieborná hviezda s nápisom „Bonus,“ ktorá je Scatter symbolom a ak si ju vytočíte aspoň na troch valcoch, obdržíte pretočenia zadarmo. Čo je tiež veľmi potešiteľné, ďalšie voľné zatočenia si môžete rovnakým spôsobom vydobyť aj v priebehu bonusovej hry s free spinmi. Neváhajte a dajte šancu tejto pohodovej online mašinke.

Užite si dokonalé dobrodružstvo s hrou Aztec Jaguar

Druhá novinka je už z úplne iného súdka. Nesie názov Aztec Jaguar a ako už z názvu vyplýva, po zapnutí tohto slotu zažijete parádne dobrodružstvo za aztéckym bohatstvom. Hracia plocha má 5 valcov, 3 riadky a vyhrať je tu možné na niektorej z 25 fixných výherných línií platných zľava doprava. Na valcoch sa budete stretávať s bežnými symbolmi, ktoré znázorňujú kartové znaky doplnené o tradičné aztécke symboly. Čo sa týka špeciálnych symbolov, tie tu nájdete až tri. Tým prvým je Wild symbol, ktorý už tradične nahrádza všetky ostatné bežné symboly. Druhým špeciálom je Scatter symbol zobrazujúci sa len na druhom, treťom a štvrtom valci. V prípade, že sa vám ho podarí na týchto valcoch vytočiť naraz, získate 5 voľných zatočení. Posledným a najzaujímavejším špeciálom je funkcia Hold and Win. Túto funkciu spustíte tak, že si na valcoch hry Aztec Jaguar vytočíte aspoň 6 symbolov slnka. Následne sa presuniete bonusovej hry, kde symboly slnka ostanú na svojom mieste a zvyšné miesta na hracej ploche ostanú prázdne. Potom získate 3 respiny a ak vám pri každom zatočení pribudne nový symbol slnka na ploche, opäť sa počet respinov vráti na 3. Táto funkcia končí vtedy, keď miniete všetky respiny a nepribudne vám žiadny symbol slnka lebo ak sa vám na všetkých 15 pozíciách tento symbol objaví. Táto bonusová hra vám neraz dokáže priniesť skutočne parádne výhry.

Ako hrať online automat Goblinions?

Ďalšia novinka s názvom Goblinions je opäť raz skvelým kúskom vývojárov zo Synot Games. Pri hraní tohto slotu sa ocitnete v bani so škriatkami, kde sa budete snažiť vydolovať čo najviac pokladov na 5 valcoch, 3 riadkoch a 25 výherných líniách. V hre natrafíte na 9 bežných a 2 špeciálne symboly. Bežné symboly znázorňujú kartové znaky doplnené o symboly z banského prostredia ako napríklad krompáč, lampáš či prilba. Špeciálnymi symbolmi v automate Goblinions sú tradičné Wild a Scatter symboly. Divoký Wild symbol ako žolík nahrádza všetky ostatné bežné symboly, no keď si ho vytočíte na valcoch aspoň dvakrát, udelí vám respin. Wild symboly ostanú na svojich miestach a respiny budú pokračovať do vtedy, pokiaľ si budete vytáčať na valcoch ďalšie nové Wild symboly. Scatter symbol spoznáte podľa nápisu BONUS a zobrazuje sa len 1., 3. a 5. valci. Keď sa vám ho podarí vytočiť na všetkých týchto troch valcoch naraz, získate 10 free spinov, pričom v bonusovej hre s pretočeniami zadarmo zostanú vytočené Wild symboly zalepené na svojich miestach. Goblinions je ďalšia hra, ktorú by ste si určite mali vyskúšať.

Zahrajte si nadstavbu obľúbeného Respin Joker

Online hrací automat Respin Joker patrí medzi najobľúbenejší hry u mnohých hráčov. Radi si ho zahráte aj vy? V prípade, že áno, máme pre vás fantastickú správu. Od dnes si môžete v našom kasíne zahrať jeho nadstavbu s názvom Respin Joker 81. Tento slot sa oproti predchádzajúcej verzii líši tým, že má o jeden valec viac a vyhrať je tu možné až na 81 výherných líniách. Bežnými symbolmi hry sú čerešne, citróny, pomaranče, slivky, hrozná, melóny a zvončeky. V hre sa nachádza jeden špeciálny symbol, ktorým je Wild symbol. Tento divoký symbol predstavuje žolík, ktorý nahrádza všetky ostatné symboly. Okrem toho, všetky výherné kombinácie, ktorých súčasťou je Wild symbol zostanú na svojom mieste a hráč získa respin. Idete si vyskúšať túto parádnu nadstavbu obľúbeného slotu Respin Joker?

VYSKÚŠAJ SYNOT NOVINKY