Máte radi ovocné automaty? Ak áno, tak určite by ste si mali vyskúšať hrací automat Fruit Jack od spoločnosti E-gaming. Niekto si povie, že ovocné mašinky sú na jedno kopyto, no nie vždy tomu je tak. Veríme, že vás v tomto článku na túto hru navnadíme a radi si ju pôjdete hneď zahrať.

Ovocný slot s tromi špeciálnymi symbolmi

Hraciu plochu automatu Fruit Jack tvorí 5 valcov a 4 riadky. Výhru tu zaznamenáte, ak vytvoríte výhernú kombináciu na niektorej zo 40 fixných výherných línií. Bežnými symbolmi tohto slotu je ovocie, a to konkrétne čerešne, citróny, pomaranče, slivky, hrozno a melón. Tieto symboly ešte dopĺňajú symboly s vyššími hodnotami, ktorými sú zvončeky a sedmičky.

Čo však veľmi v tejto hre oceníte, je trojica špeciálnych symbolom. Prvým je Wild symbol, ktorý znázorňuje vyskakujúci žolík a nahrádza všetky bežné symboly. Druhým špeciálom je Scatter symbol. Ten ak si vytočíte na troch valcoch odmení vás 10 pretočeniami zadarmo pričom platí, čím viac Scatterov na valcoch, tým viac free spinov. To znamená, Scatter symboly na piatich valcoch vám pridelia až 30 free spinmi. Posledným špeciálom slotu Fruit Jack je Mystery symbol, ktorý znázorňuje zlatá hviezda. Po vytočení tohto symbolu na aspoň troch valcoch získajte mystery náhodnú výhru v rozsahu minimálnej a maximálne možnej výhry pre danú stávku. Tak čo, idete si vyskúšať túto zaujímavú ovocnú mašinku?

HRAJ FRUIT JACK