Víkendový kasínový má v našom kasíne už nezastupiteľné miesto. Po dlhšej dobe sme sa rozhodli ho trocha ozvláštniť a veru máte sa na čo tešiť. Aké zmeny nastali, o čo sa bude hrať? Pohodlne sa usaďte, všetko vám radi prezradíme v tomto článku.

Z jedného turnaja dva

Jednou z najzásadnejších zmien je rozšírenie Víkendového turnaja na dva turnaje. Začiatok obidvoch turnajov bude vždy v piatok o 20:00 hod. a ich ukončenie bude v nedeľu o 23:59 hod. V prvom turnaji sa bude hrať o dotáciu 1 000 € a v druhom bude v hre 2 000 free spinov (0,20€/spin).

Do turnaja o 1 000 € sú zaradené všetky online hracie automaty, pričom minimálna započítaná stávka do turnaja musí byť v hodnote od 0,50 € a viac. Body do turnajového rebríčka si tu budete môcť pripisovať na základe princípu vážených výhier (WIN/BET) Čo to znamená? Napríklad ak uskutočníte zatočenie za 0,50 € a vyhráte 2 €, do turnajovej tabuľky vám pribudnú 4 body. Celkovú dotáciu tohto turnaja si po jeho skončení rozdelí 30 hráčov, ktorým sa podarí získať najviac bodov, pričom víťazovi na konto pribudne až 300 €.

Druhý turnaj bude prebiehať súbežne s tým prvým a v hre bude 2 000 free spinov. Do tohto turnaja sa započítavajú všetky stávky v rozmedzí od 0,10 € – 0,49 €. Rovnako aj v tomto turnaji bude systém bodovania na základe vážených výhier. Aj v tomto turnaji sa odmeny ujdú 30 hráčom, ktorí získajú najviac bodov. Víťazi budú môcť následne využiť voľné zatočenia (každé v hodnote 0,20 €) v hracom automate Diamondz do 48 hodín od ich pripísania na hráčske konto.

Veríme, že vylepšený Víkendový turnaj sa vám bude páčiť. Ak patríte medzi hráčov, ktorí radi súťažia, máte možnosť hrať obidva tieto turnaje naraz a pokúsiť sa vybojovať si až dvojicu zaujímavých odmien. Všetkým prajeme príjemnú zábavu a veľa šťastia!

CHCEM HRAŤ