Ponuka hier sa v našom kasíne DoubleStar neustále rozširujeme. Najnovšie sme do nej pridali štvoricu hracích automatov od providera Amusnet (EGT). Medzi novinkami figuruje aj zaujímavý slot Secrets of Alchemy, ktorý vás zavedie do sveta alchýmie.

Re-spiny vďaka lavínovému efektu

Hry od Amusnet neoplývajú grafikou nad ktorou by sa hráči rozplývali. Napriek tomu patria medzi populárne a vyhľadávané sloty. Je to kvôli ich jednoduchej hrateľnosti a bonusovým prvkom. Hrací automat Secrets of Alchemy je toho krásnym príkladom. Hraciu plochu tohto slotu tvorí 5 valcov a 3 riadky. Počet výherných línií nie je pevne stanovený, vybrať si môžete z 1, 10, 15, 20 alebo až 25 výherných línií, pričom výherné kombinácie sú platné iba zľava. V hre je zakomponovaných viacero špeciálnych funkcií. Vždy po vytvorení výhernej kombinácie obdržíte re-spin vďaka lavínovému efektu. Čo to znamená? Symboly z výhernej kombinácie sa z hracej plochy vytratia a sú nahradené novými z vyšších miest na valcoch. Takto môžete získať ďalšie zaujímavé výhry, pričom re-spiny budú pokračovať dovtedy, pokiaľ budete vytvárať ďalšie nové výherné kombinácie.

Sme veľmi radi, že v automate Secrets of Alchemy nechýba ani známa dvojička špeciálnych symbolov, ktorými sú WildScatter symboly. Divoký symbol znázorňuje starý Alchymista a ako je už vo zvyku tohto symbolu, aj tu nahrádza chýbajúce symboly do výherných kombinácii. Druhým špeciálom je Scatter symbol, ktorý je možné vytočiť si na prvých troch valcoch. Ak sa vám to podarí, automat vás odmení bonusovou hrou so 7 pretočeniami zadarmo. Navyše počas free spinov si môžete vybojovať ďalšie voľné zatočenia. Idete dať šancu tejto novinke od poskytovateľa Amusnet?

HRAJ SECRETS OF ALCHEMY