Je tu víkend a s ním aj náš pravidelný Víkendový turnaj s celkovou dotáciou 1 500 €. Ako sa do tohto turnaja zapojiť? Koľkým hráčom sa ujdú odmeny? Aký je princíp bodovania? Toto všetko vám prezradíme v tomto článku.

Do turnaja sú zaradené všetky valcové hry

Štart víkendového turnaja je naplánovaný vždy na piatok v čase 20:00 hod, pričom turnaj prebieha až do nedele do 23:59 hod. Do tohto turnaja sú zaradené všetky online hracie automaty. Do turnaja sa nemusíte nijako prihlasovať, zapojený budete do neho automaticky po uskutočnení stávky v minimálnej hodnote 0,20 €, pričom body do turnaja si budete pripisovať po vykonaní stávok v uvedenej hodnote aspoň 0,20 €. Body do turnajového rebríčka si budete môcť pripisovať na základe princípu WIN/BET (pomer výhry k stávke). Napríklad, ak vykonáte zatočenie za 0,50 € a vyhráte 10 €, do rebríčka si pripíšete 20 bodov.

Dotáciu si rozdelia hráči z TOP 30-ky

Celkovú dotáciu turnaja si po jeho skončení rozdelí 30 hráčov, ktorí získajú najviac bodov. Víťazovi pristane na konte fantastických 500 €, čo je zaručenou motiváciou. Výhercom bude odmena pripísaná hneď po ukončení turnaja, najneskôr však do 24 hodín.

HRAJ TURNAJ