Úvod nového roka priniesol po dlhšom čase do kalendára aj neslávny piatok 13-teho. Podľa povery ide o nešťastný deň. Každopádne v kasíne DoubleStar to určite platiť nebude a aby sme vám tento deň spríjemnili, pripravili sme si pre vás ďalšiu zaujímavú promoakciu.

13 free spinov za 1 zatočenie

Počas piatka 13. januára 2022 môže každý hráč kasína DoubleStar získať 13 free spinov. Tieto voľné zatočenia sa viažu na splnenie jednej jednoduchej podmienky. Stačí, keď sa v priebehu tohto dňa prihlásite do svojho hráčskeho konta a uskutočníte aspoň jednu vlastnú stávku v akýchkoľvek automatovej hre. Po splnení tejto podmienky vám pribudne bonus v podobe 13 free spinov, ktoré budete môcť do 48 hodín od pripísania využiť v online slote Fire Witch, pričom hodnota každej voľnej otočky je 0,10 €.

CHCEM 13 FREE SPINOV

Čo ponúka automat Fire Witch?

Ako sme už spomínali, získaných 13 free spinov budete môcť využiť v online automate Fire Witch od Synot Games. Ide o ovocný automat s čarodejníckou tematikou, a preto je možné, že bosorky premenia „nešťastný“ piatok na výherný a úspešný deň. Hracia plocha tohto slotu pozostáva z 3 valcov, 3 riadkov a vyhrať je tu možné na piatich fixných výherných líniách.

Na to, že ide o veľmi jednoduchú mašinku, nachádza sa tu viacero zaujímavých špeciálnych funkcií. Wild symbol nahrádza všetky ostatné symboly a keď si vytočíte tri tieto symboly vo výhernej línií, výhra sa vám znásobí x20. Okrem toho sa tu môžete tešiť aj na re-spiny, či koleso šťastia. Koleso šťastia je bonusová hra, ktorá sa spustí, akonáhle vytočíte na valcoch všetky rovnaké symboly. Následne sa vám koleso šťastia roztočí, a vy obdržíte náhodný multiplikátor výhry od x2 až po x10. Tak čo, idete si užiť zábavu s čarodejnicami?