V našom kasíne DoubleStar sa neustále snažíme napredovať. Či už ide o pravidelné rozširovanie ponuky hier alebo ponúkanie rôznych promo akcií so zaujímavými bonusmi. Tentokrát sme vylepšili sekciu platobných metód. Na čo nové sa môžete tešiť? To vám už radi prezradíme v nadchádzajúcich riadkoch.

Privítajte elektronické peňaženky

Sekcia vklady a výplaty sa najnovšie rozrástla o tri nové platobné metódy. Ide o trojicu elektronických peňaženiek, ktoré môžete už u nás naplno využívať. Konkrétne máte k dispozícii Skrill, Neteller a Paysafecard.

E-peňaženky sú kvázi sprostredkovateľom medzi bankou a naším kasínom. V prípade, že chcete začať na vklady využívať niektorú z uvedených elektronických peňaženiek, najprv si v niektorej z nich musíte vytvoriť svoj účet a potom uskutočniť vklad. Následne stačí, keď sa už len prihlásite do svojho hráčskeho konta a vykonáte prvú dotáciu pomocou elektronickej peňaženky. Po overení tejto platobnej metódy môžete pomocou tejto elektronickej peňaženky vykonávať vaše vklady v našom kasíne.

Predstavenie Skrillu, Netelleru a Paysafecard

Skrill patrí medzi najpoužívanejšie e-peňaženky v Európe. Veľkou výhodou Skrillu je jednoduchá registrácia, vysoká bezpečnosť, skvelá mobilná aplikácia a v neposlednom rade vklady sú v Skrille okamžité.

Druhá elektronická peňaženka, ktorá pribudla medzi našimi platobnými metódami je Neteller. Táto e-peňaženka je populárna predovšetkým v USA, no nájdete ju už viac ako dvoch stovkách krajín po celom svete. Rovnako, ako pri Skrille, aj tú prebiehajú vklady v reálnom čase a taktiež bezpečnosť je na najvyššej úrovni.

Paysafecard je na Slovensku taktiež veľmi rozšírená. Ide o predplatné karty, ktoré si môžete zakúpiť na mnohých predajných miestach. Potom už len stačí cez službu „my pyasafecard“ tieto karty zaregistrovať za pomoci PIN kódu do online účtu a následne už môžete vykonať dotáciu vášho hráčskeho konta v DoubleStar.

O dotácie prostredníctvom elektronických peňaženiek je stále väčší záujem a veríme, že zakomponovaním týchto platobných metód sme potešili viacero hráčov.