Je tu december a Vianoce sú už za dverami! Pri príležitosti príchodu najkrajších sviatkov roka sme si pre vás pripravili Hviezdny adventný kalendár plný skvelých odmien. Každý deň od 1. decembra do 24. decembra je pre každého hráča pripravený darček. Dohromady si tak môžete v našom adventnom kalendári rozbaliť až 24 darčekov.

Aké odmeny sú ukryté vo Hviezdnom adventnom kalendári?

V adventom kalendári budete môcť nájsť hneď niekoľko typov rôznych darčekov. Sú v nich ukryté free spiny bez nutnosti vkladu, voľné zatočenia po splnení určitého obratu, pretočenia zadarmo po uskutočnení aspoň jednej vlastnej stávky, obratové bonusy v eurách, cashbacky a taktiež sme nezabudli na niekoľko zaujímavých kasínových turnajov so štedrými dotáciami.

Ako získať odmeny z adventného kalendára?

Ak chcete využiť aj vy množstvo skvelých bonusov v našom kasíne DoubleStar stačí, ak každý deň nahliadnete do nášho Hviezdneho adventného kalendára, ktorý nájdete na tejto adrese. Potom si stačí len kliknúť na hviezdy aktuálneho dňa, ktoré vám následne odhalia, aký bonus je pre vás v ten deň pripravený. Nezabudnite preto nahliadnuť do nášho Hviezdneho adventného kalendára každý deň, aby vám neunikla žiadna z odmien. Prajeme vám príjemnú zábavu a veľa úspechov počas adventu.

CHCEM DARČEK