Je tu čas vianočný, ktorý je príznačný aj rôznymi skvelými dobrotami a pokrmami. Ak radi hodujete aj vy, máme pre vás tip z nášho DoubleStar kasína. Na mysli máme lahôdkový automat Wild Cookies, pri ktorom si budete doslova utierať slinky.

Ide o 5-valcový slot so 4 riadkami a 50 výhernými líniami, ktorý vytvorili vývojári zo spoločnosti E-gaming. Na valcoch sa budete stretávať so samými maškrtami a už aj kartové symboly s nižšími hodnotami sú poliate poriadne sladkými polevami. Okrem klasických symbolov si na valcoch môžete vytočiť aj megasymboly vo veľkosti 2×2.

Určite vás zaujíma, ako je to so špeciálnymi funkciami tejto mašinky. Nemusíte sa báť, nechýbajú tu. Majú ich na starosti tri špeciálne symboly. Prvým je Wild symbol, ktorý ako žolík nahrádza všetky ostatné bežné symboly. Druhým špeciálom je Scatter symbol, ktorý keď si vytočíte aspoň na troch valcoch, obdržíte 10, 20 alebo až 30 free spinov, pričom v bonusovej hre si môžete vytočiť ďalšie voľné otáčky. Posledným špeciálom sú Mystery symboly. Ak vám na valcoch zastavia aspoň tri tieto symboly, získate okamžitú náhodnú výhru v rozsahu minimálnej a maximálnej možnej výhry pre danú stávku. Ideálny tip na hru počas vianočného času, čo poviete?

HRAJ WILD COOKIES