Vianoce klopú na dvere a aj preto sme sa rozhodli pozrieť na to, ako sa hráčom nášho DoulbeStar kasína darilo v priebehu novembra. O tom, že padali veľmi krásne výhry, vás radi presvedčíme v tomto našom článku.

Už v úvode mesiaca, konkrétne 5. novembra, sa poriadne zadarilo hráčovi s nickom K***emp1. Počas tohto dňa si ráno vložil na hráčske konto 500 € a rozhodol sa roztáčať valce viacerých automatových hier. Výsledok? Po pár hodinách si vybral krásnych 20 000 €.

Veľmi pekné výhry dosiahol aj hráč s prezývkou v***1809, ktorý si 17. novembra spríjemnil sviatočný deň v našom kasíne. V automate Multiplay 81 sa mu podarilo za stávku 70 € vytočiť skvelých 14 000 €. Táto hra k nemu bola štedrá viackrát. Napríklad dve hodiny pred spomínanou výhrou si vytočil 7 000 € pri stávke 35 €. Patrí hra Multiplay 81 aj medzi vaše obľúbené sloty?

Aj posledné novembrové dni priali zaujímavým výhram. 26. novembra sa podarilo hráčovi p***kv47 premeniť 5 € zatočenie na výhru viac ako 5 100 €. Takúto parádnu výhru sa mu podarilo získať v hre Path of Valkyrie. Ale to nebolo všetko. Už o päť minút si pripísal parádnu výhru aj v slote Mysterious Atlantis. 20 € zatočenie mu v tejto hre prinieslo výhru 4 100 €. O deň neskôr sa šťastie usmialo aj na hráča s nickom o***1313. Rozhodol sa roztáčať valce automatu Hunter´s Dream 2 a urobil dobre. Za stávku v hodnote 60 € si vytočil výhru 9 600 €.

Všetkým výhercom srdečne gratulujeme. Ako sa darilo a darí vám? Želáme vám príjemnú zábavu a veľa šťastia v hre!

CHCEM HRAŤ