Halloween bez nejakého spestrenia v našom kasíne DoubleStar? To by nebolo ono! Práve preto sme si pre vás pripravili hneď dve špeciálne akcie k tomuto strašidelnému sviatku. Na čo sa teda môžete konkrétne tešiť? To vám radi prezradíme v tomto článku.

20 Halloweenskych spinov

Priamo počas Halloweena, teda v utorok 31. 10. 2023 máme pre každého nášho hráča pripravených 20 Halloweenskych spinov. Tieto pretočenia zadarmo si môžete vybojovať, akonáhle v niektorej z vybraných hier uskutočníte aspoň 20 zatočení za vlastné peniaze.

Tieto zatočenia je potrebné uskutočniť v niektorej z týchto kvalifikačných hier: Blood, Blood Revival, Exorcits, Nightmare Squad, After Dark, Bad Wolf, Čert a Káča, Čert a Káča Cesta z pekla, Fruit Hell, Lumberjack, Fire Witch, Hell Bars, Hell Fruits, Hell Mania, Jack and the Mystery Monsters, Rich Pirates, Madame Destiny Megaways, Secrets of Alchemy, Moonlight Fortune a Hell Game.

Ak splníte túto jednoduchú podmienku, na vaše konto automaticky pribudne 20 free spinov, ktoré budete môcť využiť v strašidelnom automate Vampire Bride. Tieto pretočenia zadarmo je potrebné využiť do 48 hodín od ich pridelenia, pretože inak prepadnú.

Halloweensky turnaj o 2 000 € + 2 000 free spinov

Ďalšou akciou počas Halloweena je turnaj o 2 000 € a 2 000 free spinov k tomu. Do tohto turnaja sa môžete zapojiť od utorka 31.10.2023 od 00:01 hod. do stredy 1.11.2023 do 23:59 hod. Tento Halloweensky turnaj prebieha na všetkých hrách a nie je potrebné sa do neho nijako špeciálne prihlasovať. Stačí len hrať akýkoľvek hrací automat a zbierať čo najviac bodov. Body do rebríčku je možné si pripisovať na základe princípu WIN/BET. Po skončení turnaja si odmeny rozdelí 50 hráčov s najvyšším počtom bodov, pričom víťaz si pripíše 400 € a 400 free spinov k tomu. Želáme veľa šťastia a príjemnú zábavu.

HRAJ TURNAJ