Aj v septembri pokračujeme v našom DoubleStar kasíne s rozširovaním ponuky hier. Od stredy 14. septembra si môžete u nás najnovšie zahrať 4 nové Synot automaty. V tomto našom článku vám ich predstavíme. A nové hry sa patrí privítať vo veľkom štýle, a preto okrem popisu nových hier vám v nasledujúcich riadkoch uvedieme, aké bonusy na nich môžete získať.

Diamondz

Ako prvú novinku sa bližšie predstavíme hrací automat Diamondz. Ide o 5-valcový slot s 3 riadkami a 20 výhernými líniami. Keď sme si ho prvýkrát zapli, povedali sme si že wau! Že prečo? Ide o moderný ovocný automat, do ktorého autori zakomponovali aj drahokamy, čo majú hráči veľmi radi a automatu Diamondz dodávajú luxusný cveng. Bežnými symbolmi tejto hry sú tradičné čerešne, citróny, pomaranče, slivky, hrozná a sedmičky nesúce najvyššiu hodnotu. V tomto slote nechýbajú ani špeciálne symbolmi, ktorými sú Wild a Scatter symboly. Wild stvárňuje žolík zobrazujúci sa na všetkých valcoch okrem prvého, a nahrádza všetky ostatné symboly okrem Scatterov. Tieto Scattery sa tu nachádzajú dokonca až dva. V základnej hre je ním Diamant, na ktorom sa zobrazuje náhodný násobiteľ stávky (0,25 – 10x). Ak si ich na valcoch vytočíte aspoň päť, násobitele sa spočítajú a zároveň sa presuniete do bonusovej hry s free spinmi. V hre s pretočeniami zadarmo sa zobrazuje druhý Scatter symbol Diamondz. Ide o trojitý drahokam, pričom tento symbol v bonusovej hre vypláca totožnú hodnotu, akou bola hodnota pri diamantoch, ktoré spustili free spiny. Vyskúšajte si tento luxusný slot a určite nebudete banovať.

FruitiXXL

Aj druhá nová hra s názvom FrutiXXL nesie ovocný rukopis. Čaká na vás graficky veľmi pekný automat s nablýskanými symbolmi, ktoré budete roztáčať na 5 valcoch a 4 riadkoch. Za zmienku stojí aj počet výherných línií, ktorých je v tomto automate až 100, pričom výherné línie vyplácajú výhry zľava doprava. Z bežných symbolov majú aj v automate FruitiXXL najvyššie hodnoty červené sedmičky. Zo špeciálnych symbolov tu natrafíte na Wild symboly, ktoré ako žolík nahrádzajú všetky ostatné symboly s výnimkou Scatterov. A čo dokážu spomínané Scatter symboly? Ide o symbol hviezdy, no free spiny od nej nečakajte. Avšak ak si ju vytočíte na 5 valcoch, tešiť sa  môžete až na výhru v podobe 500-násobku vašej stávky. Určite dajte šancu aj tejto ovocnej mašinke.

Rock ‚N‘ Roll Rooster

Pri tretej novej hre nesúcej názov Rock ‚n‘ Roll Rooster  sa presunieme z ovocnej témy úplne inam. A to priamo k vytrénovanému kohútovi s rockerskou bundičkou. Tento automat sa vyznačuje fantastickou grafikou aj skvelým hudobným doprovodom. Pozostáva zo 4 valcov, 3 riadkov a deviatich výherných línií. Z bežných symbolov sa budete na valcoch stretávať s kartovými znakmi, kukuricou, dolárom, mikrofónom a rádiom. Špeciálne symboly sú tu dva. Tým prvým je symbol Wild, ktorý nahrádza všetky ostatné symboly okrem druhého bonusového symbolu. Ten nesie názov BONUS a je na ňom zobrazená sliepočka. Tri alebo viac bonusových symbolov na valcoch spúšťa bonusovú hru, v ktorej si vyberáte jednu z piatich sliepočiek a následne získate bonusovú výhru. Okrem toho po každej otáčke sú hrou odporúčané valce automaticky podržané a získavate automaticky re-spin. Tento automat nás bavil, bude aj vás?

Solar God

Posledným prírastkom v našom DoubleStar kasíne je online automat Solar God. Vďaka tejto hre sa ocitnete v Starovekom Egypte. Aj v tomto prípade musíme pochváliť grafické aj zvukové spracovanie. Solar God má až 6 valcov, 4 riadky a výhru tu zaznamenáte, ak vytvoríte výhernú kombináciu na niektorej z 30 fixných výherných línií, ktoré sú platné zľava doprava. Bežných symbolov tu nájdete 6, pričom najvyššie výhry zaznamenáte vytvorením výhernej kombinácie za pomoci faraóna a kráľovnej. Čo sa týka špeciálnych symbolov, tie sú v hre Solar God tri. Prvým je farebný skarabeus, ktorý je divokým Wild symbolom a nahrádza chýbajúci symbol do výhernej kombinácie. Druhým špeciálom je Zlatý skarabeus, ktorý vyberá a mení náhodný symbol na Wild symboly. Tretím špeciálom je symbol pyramídy s označením BONUS. Tento symbol si môžete vytočiť na prvom valci a ak sa tak udeje v kombinácii s aspoň jedným Zlatým skarabeom, obdržíte 10 pretočení zadarmo. Kto obľubuje egyptskú tematika, nemal by váhať s vyskúšaním automatu Solar God. U nás si ho môžete, rovnako ako ostatné hry, vyskúšať zahrať pokojne na úvod aj úplne zadarmo.

Hrajte o 40 free spinov a turnaj o 1 000 €

Ako sme už v úvode článku spomínali k týmto novým hrám sme si pre vás pripravili dve zaujímavé akcie. V stredu 14. septembra si budete môcť vybojovať až 40 free spinov. Tieto pretočenia zadarmo získate, ak splníte tieto štyri obratové levely:

  1. LEVEL – pretočte 30 € v akýchkoľvek automatoch a získajte 10 free spinov v hre Diamondz
  2. LEVEL – pretočte 50 € v akýchkoľvek automatoch a získajte 10 free spinov v hre FrutiXXL
  3. LEVEL – pretočte 100 € v akýchkoľvek automatoch a získajte 10 free spinov v hre Rock ‚n‘ Roll Rooster
  4. LEVEL – pretočte 200 € v akýchkoľvek automatoch a získajte 10 free spinov v hre Solar God

Druhou akciu pri príležitosti privítania nových hier bude vo Štvrtkový turnaj na Synot hrách o 1 000 €, do ktorého sa budete môcť zapojiť počas celého štvrtka 15. septembra. Prajeme vám príjemnú zábavu s novými hrami!

HRAJ NOVÉ HRY