Leto je za nami a s príchodom jesene sme sa rozhodli v našom kasíne DoubleStar trocha prekopať akcie, ktoré ponúkame vám, našim hráčom. Po novom sa môžete tešiť na ešte viac bonusov, free spinov a množstvo zaujímavých turnajov. O aké akcie ide? To vám už bližšie predstavíme v tomto článku.

Hra týždňa s 5 % casbackom

Ako ste si už určite všimli, prvou novinkou je promo akcia Hra týždňa s 5 % casbhackom. Každý týždeň bude v našom kasíne patriť jednej hre, ktorá bude hrou týždňa. Táto akcia trvá vždy od pondelka 00:01 hod. do nedele 23:59 hod. A o čo ide v tejto akcii? Ak sa budete počas týždňa baviť na zvolenej hre a náhodou by sa vám nedarilo podľa predstáv, získate nasledujúci pondelok od nás 5 % cashback 200 €. Na tento casbhack bude mať nárok každý hráč, ktorý v danej hre zaznamená negatívnu hernú bilanciu.

VIAC O AKCII HRA TÝŽDŇA

Hviezdne hodinovky

Naše kasíno sa neodmysliteľne spája s hviezdami a práve ďalšia z nových akcii bude skutočne hviezdna. Nesie názov Hviezdne hodinovky. S touto akciou sa budete môcť stretnúť každý druhý utorok a vďaka nej môžete získať bonus v podobe free spinov. Stačí, keď sa budete baviť na akýchkoľvek valcových hrách v deň konania sa tejto akcie v čase od 18:00 hod. do 22:00 hod. Keď sa vám v uvedenom čase podarí v automatoch vyhrať aspoň 20 €, získate od nás bonus navyše v podobe 20 free spinov, ktoré budete môcť využiť v automate Joker 40.

VIAC O AKCII HVIEZDNE HODINOVKY

Nočné turnaje o 300 €

Ďalšou novinkou sú Nočné turnaje o 300 €. Tieto turnaje si budete môcť zahrať každý druhý týždeň od pondelka až do štvrtka, a to vždy v časoch od 22:00 hod. do 03:00 hod. V každom nočnom turnaji je potrebné hrať hry od iného výrobcu (pondelky – E-gaming, utorky – EGT, streda – Synot, štvrtok – Apollo) a v každom turnaji sa zbierajú body do rebríčkov na základe iného princípu, preto si vždy prečítajte konkrétne podmienky turnajov. Odmeny z každého turnaja sa ujdú desiatke hráčov s najvyšším bodovým ziskom, pričom víťaz zhrabne 100 €. Ak by ste chceli mať lepší prehľad, kedy sa aký turnaj koná, sledujte našu sekciu TURNAJE.

Vitamínový piatok

Ani v piatok to nebude u nás bez bonusu. V tento deň sme si pre vás pripravili akciu Vitamínový piatok, vďaka ktorej budete môcť získať 10 free spinov. A to úplne jednoducho. Stačí, ak uskutočníte v tento deň na vybraných ovocných automatoch aspoň jedno pretočenie za vlastne financie a pretočenia zadarmo sú vaše.

Víkendové turnaje o 1 500 € ostávajú

Počas piatkov to však nebude všetko. Tieto dni budú aj naďalej od 20:00 hod. štartovať pravidelné víkendové turnaje s dotáciou 1 500 €, do ktorých sa budete môcť zapojiť až do nedele do 23:59 hod. Odmenu z týchto turnajov si rozdelí 30 hráčov, ktorí získajú počas turnaja najviac bodov.

Z nových akcií to však stále nie je všetko, už čoskoro vám predstavíme ďalšie prekvapenie, ktoré veríme, že vás potešia a bude vďaka ním môcť získať ešte viac bonusov. Užite si príjemnú zábavu a veľa šťastia v hre.