Ponuka hier v našom online kasíne DoubleStar sa opäť raz rozrástla. Od stredy 17. júla si môžete u nás zahrať trojicu nových automatov od výrobcu Synot Games. O tom, aké hry pribudli, a aké akcie sme si k ním pripravili, to vám bližšie opíšeme v tomto článku.

Zahrajte si legendu so 6 valcami

Prvou novou hrou, ktorú je nám cťou predstaviť, je hrací automat Book of Secrets 6. Ide o pokračovanie obľúbeného slotu Book of Secrets, avšak zábavu z prostredia starovekého Egypta tu zažijete až na 6 valcoch. Výherných línií je tu 10, pričom sú pevné a výherné kombinácie sú platné zľava doprava. Na valcoch sa aj v tomto vydaní budete stretávať so známymi symbolmi. Čo sa týka symbolov, aj v tomto vydaní si budete môcť z bežných symbolov na valoch vytočiť kartové znaky, symboly s egyptskou tematikou a rovnako tu nechýba ani symbol s archeologičkou Ivy. Totožné z predchádzajúcou verziou je to aj v prípade špeciálnych funkcií. Tie má na starosti jediný špeciálny symbol, ktorým je kniha s logom Horovho oka. Tá je v tejto hre Wild aj Scatter symbolom. Dokáže teda nahrádzať ostatné symboly a ak si ju vytočíte aspoň na troch valcoch, tešiť sa môžete na bonusovú hru s 10 free spinmi. Pred bonusovou hrou sa jeden zo symbolov označí za špeciálny, ktorý následne bude môcť expandovať na celý valec, ale iba v tom prípade, ak bude možné vytvoriť ďalšiu výhernú kombináciu. Ak automat Book of Secrets patrí medzi vaše obľúbené hry, toto jeho 6-valcové pokračovanie si určite vyskúšajte.

Monkey Slots

Radi sa bavíte na veselých automatoch s parádnymi špeciálnymi funkciami? Ak áno, tak druhá novinka Monkey Slots sa vám bude zaručene páčiť. Ide o 5-valcovú ovocnú hru s 3 riadkami a 243 možnosťami na výhru. Grafické aj zvukové prevedenia je už tradičnej v podaní Synot Games na vynikajúcej úrovni. A čím je tento automat výnimočný? Je toho veruže viac ako dosť. Nachádza sa tu obľúbená funkcia „avalanche,“ vďaka ktorej po každej výhernej kombinácie získate re-spin. Samozrejmosťou sú tu aj dva špeciálne symboly Wild a Scatter. Wild ako žolík nahrádza všetky ostatné symboly s výnimkou Scatter. Práve tento Scatter symbol vás zasa môže obdariť zatočeniami zadarmo. Tento symbol má označenie ako BONUS a keď sa vám ho podarí vytočiť si na valcoch aspoň tri razy, získate pretočenia zadarmo. To však nie je všetko. Tešiť sa tu môžete ešte na ďalšie špeciálne funkcie, ktoré má na starosti zlatá opica. Tá sa môže na ploche ocitnúť náhodne kedykoľvek a ak sa tak udeje, môže náhodne zmeniť 1 až 5 symbolov na Wild symboly, čím vám pomôže vytvoriť výhernú kombináciu. Rovnako môže z plochy náhodne odstrániť 1 až 5 symbolov, ktoré budú následne nahradené novými z vyšších miest a rovnako vám to zabezpečí vytvorenie výhernej kombinácie. Ani to však nie je všetko. Táto opica sa môže zjaviť na valcoch aj v bonusovej hre s free spinmi, kde vám môže zvýšiť hodnotu násobiteľa výhier. Neváhajte preto a vyskúšajte si Monkey Slots – zlatá opička s výhrami už na vás čaká.

Jack and the Mystery Monsters

Aj tretia nová hra v ponuke nášho kasína vás upúta. Volá sa Jack and the Mystery Monster a pozostáva z 5 valcov, 3 riadkov a 15 výherných línií. Na valcoch sa zobrazujú bežné a špeciálne symboly. Bežné znázorňujú kartové znaky a štvorica príšerok, ktorých sa však nemusíte báť, lebo vyzerajú skutočne rozkošne. Čo sa týka špeciálnych symbolov, tie tu nájdete až štyri. Prvým je Wild symbol, ktorý nahrádza všetky bežné symboly a ak pomocou neho vytvoríte výhernú kombináciu, výhry sú násobené x2. Druhým špeciálnym symbolom je symbol s označením „FREE SPINS“ čo neznamená  nič iné, že aj v tejto hre si môžete vytočiť pretočenia zadarmo. Získate ich, ak si tento symbol vytočíte trikrát na prvých troch valcoch. Tretím špeciálnym symbolom je Scatter symbol, ktorý predstavuje batoh, ktorý vám dokáže zabezpečiť pekné výhry podľa výhernej tabuľky. Posledným špeciálom je BONUS symbol s podobizňou chlapca Jacka. V prípade, že sa vám tento symbol podarí vytočiť trikrát na treťom, štvrtom a piatom valci, presuniete sa do bonusovej hry, kde je možné vyhrať 10 až 200 násobok vašej stávky. Aké výhry zabezpečia príšerky a Jack vám?

Využite dve akcie k novým Synot automatom

Tri novinky od Synotu vyzerajú parádne, čo poviete? A aby ste mali ešte väčšiu motiváciu si ich vyskúšať, pripravili sme si pre vás dve akcie. V stredu 17. augusta 2022 budete môcť získať až 30 free spinov. Ako na to? Stačí, ak splníte tri obratové levely a free spiny sú vaše. Už po pretočení 30 € na akejkoľvek valcovej hre obdržíte 10 free spinov v hre Monkey Slots. Ďalších 10 voľných zatočení na vás čaká po prestávkovaní 50 €. Tieto free spiny budete môcť využiť na novinke Book of Secrets 6. Záverečných 10 free spinov získate po pretočení 100 € a užiť si ich budete môcť v automate Jack and the Mystery Monsters. Na druhý deň, vo štvrtok 18. augusta 2022 sa budete môcť zapojiť do turnaja o 1 000 €. Tento turnaj bude prebiehať počas celého štvrtka a budú do neho zaradené všetky automaty od Synotu, vrátane už spomínaných noviniek. Body do turnajovej tabuľky sa budú udeľovať na základe princípu najvyššej váženej výhry (Výhra/Vklad) a dotáciu tohto turnaja si rozdelí 30 hráčov s najvyšším ziskom bodov, pričom celkovému víťazovi sa ujde krásnych 300 €. Prajeme vám príjemnú zábavu a v turnaji veľa šťastia.