Leto sa neodmysliteľne spája s dovolenkami, no viacerí hráči dokázali prepojiť oddychové obdobie so zábavou v našom DoubleStar kasíne a urobili veľmi dobrú vec. Hneď viacerým popadali v tomto mesiaci nádherné výhry, ktoré vám bližšie priblížime v nasledovných riadkoch.

2 € premenil na takmer 2 000 €

Za málo peňazí, veľa muziky. Aj tak by sa dal opísať husársky kúsok hráčky s prezývkou erika***, ktorej sa pri vklade 2 € podarilo v ovocnom automate Fruit Jack vyhrať takmer 2 000 €. Aj ďalší hráči v našom kasíne zažiarili. Napríklad taký filip*** dokázal v automate Puppet Show od Kajotu vyhrať 6 000 €, pričom do hry vložil 40 €. Veľmi slušne nadeľoval aj automat s témou starovekého Egypta, ktorý sa volá Rise of Ra. Vďaka tejto hre od spoločnosti EGT si hráč helen****** vytočil pri vklade 30 € výhru viac ak 5 300 €.

Kajot hry pomohli k 50 000 €

Jednoznačne najväčší úsmev na tvári má však zrejme hráč s nickom aliga*****. Tomu sa podarilo na viacerých hrách vyhrať dokopy 50 000 €. A to už je poriadna pecka, čo poviete? Najviac sa mu darilo v automatoch od výrobcu Kajot Games, a to konkrétne v hrách Joker 27, v ktorom vyhral za stovku takmer 13 000 € a štedrý k nemu bol aj slot Joker Boom Plus, ktorý ho pri vklade 50 € odmenil výhrou 6 400 €. Všetkým výhercom blahoželáme a ostatným želáme príjemnú zábavu a krásne výhry.

CHCEM HRAŤ