Je tu leto a začalo veru poriadne zostra. Posledné dni a rovnako aj noci boli doslova pekelné. A z počasia sme si trocha zobrali inšpiráciu a pripravili sme si pre vás nové akcie. Ide o dvojicu turnajov s názvom HORÚCE LETNÉ NOCI. Na čo sa môžete v týchto turnajoch tešiť? To vám radi zodpovieme v tomto našom článku.

Horúce letné noci o 300 €

Do týchto turnajov s dotáciou 300 € sa budete môcť zapojiť každý pondelok a stredu v čase od 22:00 hod. do 03:00 hod. Ide o rýchle päťhodinové turnaje, do ktorých sú zaradené všetky automatové hry. Vašou úlohou je získať čo najväčší počet bodov, pričom body v týchto turnajoch sa zbierajú na základe princípu BET čo znamená, za každé 1 € pretočené na valcových hrách, získate do turnajového rebríčka 1 bod. Spomínanú dotáciu týchto turnajov si vždy rozdelí desať hráčov, ktorí získajú najviac bodov.

Horúce letné noci o 555 free spinov

Druhým typom nových turnajov sú Horúce letné noci s dotáciou 555 free spinov. Tie si budete môcť zahrať v priebehu utorkov a štvrtkov rovnako v čase od 22:00 hod do 03:00 hod. Aj do týchto turnajov sa zapojíš automaticky, stačí len roztáčať valce akýchkoľvek hracích automatov. Systém bodovania v týchto turnajoch je však odlišný. Body do tabuľky si budete pripisovať na základe formuly: WIN/BET (najvyššia vážená výhra). Celková dotácia 555 free spinov sa aj v tomto prípade rozdelí medzi desiatku najúspešnejších hráčov.

HRAJ TURNAJE