Posledné dni zažívame doslova pekelné dni, a aj preto sa mnohí hráči nášho DoubleStar kasína rozhodli schladiť zábavou v našej ponuke hier a urobili veľmi dobre. Tento mesiac hráčom praje a zaznamenali hneď niekoľko zaujímavých výhier, pričom na niektoré z nich sa ideme aj bližšie pozrieť.

Hry od E-gamingu parádne nadeľovali

Zrejme každý hráč má vytipované svoje obľúbené hry. Niekto sa rád baví na 3-valcových hrách, niekto uprednostňuje 5-valcové automaty a rovnako je to aj pri výbere hier od konkrétnych providerov. Jedným z obľúbených výrobcov hier je aj E-gaming a práve niekoľkým hráčom popadali v júli v týchto hrách krásne výhry. Jedným zo šťastlivcov bol aj hráč s prezývkou vlaso****, ktorý v automate Nightmare Squad vyhral 3 440 € za vklad 20 €. Rovnako aj hráč s nickom boban**** bude v dobrom spomínať na ďalšiu hru od E-gamingu s názvom Multiplay 81. Podarilo sa mu totiž na nej premeniť 25 € na výhru 5 000 €. Štedrý bol aj automat Hutner´s Dream 2. Vďaka tomuto automatu vyhral hráč 1grof*** 6 000 €, a to pri vklade 30 €. Patria hry od E-gamingu medzi obľúbené kúsky aj u vás?

Zahanbiť sa nenechala ani Synot hra

Fantastické výhry nepadali len na E-gamigových hrách. Mnoho parádnych čiastok si hráči pripísali aj v automatoch od iných výrobcov hier. Ako príklad môžete uviesť hráča romi****, ktorému sa pošťastilo počas hrania slotu Dicey Fruits od Synotu premeniť 9 € na takmer 3 900 €. Ako sa darí počas leta v našom kasíne vám? Veríme, že sa predovšetkým dobre bavíte a že nejaká tá parádna výhra zavíta aj k vám. Všetkým výhercom gratulujeme a ostatným prajeme veľa šťastia!

CHCEM HRAŤ