Je tu máj a spolu s ním aj ďalšia naša akcia, ktorú sme si pre vás pripravili. Nazvali sme ju známym slovenským príslovím „Máj, lásky čas.“ Ide o týždňovú akciu, ktorá odštartovala dnes v pondelok 2. mája 2022 a bude prebiehať až do nedele 8. mája 2022.

10 pretočení zadarmo každý deň

Počas tohto týždňa si budete môcť vybojovať každý deň po 10 free spinov, dokopy teda na vás čaká ponuka v podobe 70 voľných zatočení. Tieto free spiny je možné si vybojovať každý deň po splnení jedinej podmienky. Stačí, keď každý deň pretočíte na hracích automatoch aspoň 10 € a free spiny vám pribudnú na konto. Tieto voľné otočky potom môžete následne využiť na hre 8 Flowers. Tento automat sme vybrali schválne, keďže je pre tento mesiac príznačný. Je totiž plný kvetinových symbolov a pozadie plochy lemuje nádherná japonská okrasná čerešňa sakura. Vyznávanie lásky a bozky pod rozkvitnutou čerešňou sú typickými črtami úvodu mája. 8 Flowers je tak hra, ktorá sa k takejto akcii hodí a okrem toho vás upúta aj svojou nevšednosťou.

Hraciu plochu tohto automatu tvorí hracie plátno pozostávajúce z 3 valcov, 3 riadkov a výhru si tu pripíšete, ak vytvoríte výhernú kombináciu na niektorej z 8 fixných výherných línií. Ako sme už spomínali, symboly sú čisto v réžii kvetov. Nájdete tu aj jeden špeciálny symbol, ktorým je Wild symbol. Síce je jediným špeciálnym symbolom, no dokáže toho celkom dosť. Ako vo väčšine hier aj tu nahrádza všetky ostatné symboly. Keď vám tento symbol zastaví na strednej pozícii plochy, spustí sa re-spin. Wild symbol zostane pred re-spinom zafixovaný na svojej pozícií a na obrazovke sa vám zobrazí ďalšie hracie plátno. Aj na tomto plátne ostáva pred samotným re-spinom symbol Wild zafixovaný. Ďalšou špeciálnym zlepšovákom tohto automatu od Synot Games je funkcia „Wild Flower,“ ktorá sa vám môže aktivovať kedykoľvek v priebehu hry. Keď sa tak udeje, na ploche vám môže náhodne pribudnúť 1 až 8 divokých symbolov, čo vám neraz dopomôže k parádnym výhram. Keďže hracia plocha tohto slotu je celkom malá, celkom pravidelne sa vám môže stať, že si na valoch vytočíte všetkých deväť totožných symbolov. Ak sa vám to pošťastí, vaša výhra bude vďaka multiplikátoru vynásobená dvomi. Tak čo poviete, idete využiť našu tohtotýždňovú akciu a pobaviť s free spinmi na skvelom online automate 8 Flowers?

Nezabúdajte, možnosť získania 10 free spinov každý deň je v platnosti len počas tohto týždňa od 2. mája do 8. mája 2022. Neváhajte, pretočte 10 € a uchmatnite si ako bonus 10 free spinov na hre 8 Flowers.