Naša ponuka s hrami sa opäť raz rozrástla. Tentokrát do nej pribudlo päť  nových automatov od spoločnosti Synot Games. Ide o veľmi vydarené kúsky, ktoré vám v tomto článku bližšie predstavíme a vy si ich potom určite nezabudnite vyskúšať.

243 Mexicana

Hneď prvá novinka vás zrejme nadchne. Ide o hrací automat 243 Mexicana, vďaka ktorému zažijete práve mexické dobrodružstvo. Dokonalá grafika, skvelé zvuky, jednoduché ovládanie a viacero zaujímavých špeciálnych funkcií. Aj takto by sme mohli jednou vetou charakterizovať automat 243 Mexicana. Poďme si to však rozmeniť na drobné a predstaviť si ho bližšie. 243 Mexicana je 5-valcová hra s 3 riadkami a 243 možnosťami na výhru. Na hracej ploche sa budete okrem kartových symbolov stretávať s typickými mexickými symbolmi ako sú sombrero, gitara, kaktus, paprička. Táto hra disponuje zaujímavou špeciálnou funkciou s názvom The Big Symbol. Kedykoľvek počas roztáčania valcov sa táto funkcia môže aktivovať a ak sa tak udeje, na valcoch sa zobrazí megasymbol vo veľkosti od 2×2 do maximálnej veľkosti 5×3.  Nájdete tu aj dva špeciálne symboly. Prvým je Wild symbol, ktorý znázorňuje lebka a ako to už vo väčšine hier býva zvykom, aj tu nahrádza všetky ostatné symboly s výnimkou Scatter symbolu. Tento druhý špeciál nesie nápis BONUS, pomocou ktorého si môžete vybojovať 4 až 15 pretočení zadarmo. Tento bonusový symbol sa však objavuje výhradne počas aktivovanej funkcie Big symbol.  Dosť bolo slov, vyskúšajte si tento skvostný titul od SYNOTu u nás pokojne aj zadarmo.

Grand Gems

Poriadne nablýskaná hra. Aj takto jednoducho by sme mohli opísať ďalšiu novinku od Synotu s názvom Grand Gems. Ide o 5-valcový automat so štyrmi riadkami a 20 fixnými výhernými líniami, pričom výherné kombinácie  sa počítajú zľava doprava a vypláca sa najvyššia výhra na výhernej línii. Symboly na valcoch vás určite upútajú, pretože väčšinu z nich tvoria nablýskané farebné drahokamy, ktoré dopĺňajú ešte kartové znaky J, Q, K a A. Nachádza sa tu aj jeden špeciálny symbol, ktorým je konkrétne divoký Wild symbol. Nahrádza všetky ostatné symboly a vytočiť si ho môžete na druhom, treťom a štvrtom valci. Online automat Grand Gems disponuje ešte jednou zaujímavou špeciálnou funkciou. Vždy keď vytvoríte výhernú kombináciu, výherné kombinácie zostanú na svojom mieste a spustí sa re-spin. Tieto re-spiny  pokračujú až do vtedy, pokiaľ vo výhernej kombinácii nie sú ďalšie symboly. Zaujímavá hra, čo poviete?

Hell Bars

Ďalšou novou hrou v našej ponuke je hrací automat Hell Bars. Ak patríte medzi milovníkov jednoduchých hier s ovocnou témou, pri hraní tohto slotu si prídete na svoje. Počas hrania sa ocitnete doslova pekle, kde na vás budú vyskakovať symboly čerešní, citrónov, sliviek, melónov a dvoch typov BAR symbolov. Tento graficky skvelo vyladený automat pozostáva z 3 valcov, 3 riadkov a 27 výherných línií, ktoré sa vyplácajú zľava doprava a sú pevne dané. Nájdete tu aj dva špeciálne symboly. Prvým je Mystery symbol a za tri tieto vytočené symboly sa vypláca náhodná výhra v rozmedzí 4 až 500 násobku vašej stávky. Druhým špeciálom je Wild symbol, ktorý nahrádza všetky symboly okrem Mystery symbolu. Vyskúšajte si túto jednoduchú novinku s rýchlym spádom.

Sync Spin

Aj štvrtá nová hra od Synotu sa točí okolo ovocia. Volá sa Sync Spin a ide o veľmi zaujímavý hrací automat. Grafika je tradične perfektná, v Synote to jednoducho vedia. Hracia plocha pozostáva z piatich valcov, troch riadkov a hra má až 243 možností výhry. Výhry sa vyplácajú za výherné kombinácie zhodných symbolov na akejkoľvek pozícii na susediacich valcoch, pričom výherná kombinácia musí začínať na prvom ľavom valci. Čo sa týka symbolov, tých tu nájdete až 12, pričom 11 z nich tvoria bežné symboly. Polovičné zastúpenie majú ovocné symboly, ktoré dopĺňajú štvorlístky, zvončeky, hviezdy, diamanty a sedmičky, ktoré sú symbolom s najvyššou hodnotou. Jediným špeciálnym symbolom hry Sync Spin je Wild symbol. Tento divoký symbol si môžete vytočiť na 2, 3, 4 a 5 valci a nahrádza všetky ostatné symboly. Zo symbolov je to všetko, avšak táto hra ponúka ešte jednu veľmi zaujímavú špeciálnu funkciu nazvanú Synced reels. Každé jedno zatočenie začne zosynchronizovaním dvoch náhodne vybraných susediacich valcov, pričom počas otáčania sa tento počet zosynchronizovaných valcov môže rozšíriť, dokonca až na všetkých päť valcov. Online automat Sync Spin jednoznačne stojí za skúšku.

Buffalo Hunt

Posledným novým prírastkom v našej ponuke hier je online výherný automat Buffalo Hunt. Ide o ďalší veľmi vydarený kúsok Synotu. Hra pozostáva z 5 valcov, 4 riadkov a má až 1 024 možností na výhru. Výherný spin zaznamenáte, ak sa vám podarí vytvoriť výhernú kombináciu totožných symbolov na ľubovoľnej pozícii na susediacich valcoch začínajúc od prvého ľavého valca. Na valcoch si budete môcť vytočiť až 13 rôznych symbolov, pričom 11 tvoria bežné symboly rozdelené na symboly s nižšími a vyššími hodnotami. Nižšie výhry vám prinesú výherné kombinácie vytvorené pomocou kartových symbolov a na vyššie výhry sa môžete tešiť, ak výhernú kombináciu vytvoríte pomocou nejakého zo symbolov divokých zvierat. V automate Buffalo Hunt nechýbajú ani dva špeciálne symboly. Tým prvým je indián, ktorý je Wild symbolom a nahrádza všetky ostatné symboly s výnimkou Scatter symbolu a vytočiť si ho môžete len na druhom, treťom a štvrtom valci. Druhým špeciálom je už spomínaný Scatter symbol, ktorý znázorňuje zlatá minca. Vytočenie aspoň troch týchto symbolov vás odmení pretočeniami zadarmo pričom platí, čím si vytočíte viac zlatých mincí, tým získate viac free spinov. Počas hrania bonusovej hry s pretočeniami zadarmo je možné získať ďalšie free spiny a v priebehu tejto hry sa stáva z divokého symbolu aj multiplikátor, ktorý vám výhru zdvojnásobí alebo strojnásobí. Poriadna divočina, čo poviete?

HRAJ NOVÉ HRY