Za málo peňazí veľa muziky? Ak tomu príliš neveríte, dá sa to a v tomto našom článku vás o tom presvedčíme, pretože hráčom nášho DoubleStar kasína padali krásne výhry aj za nižšie vklady, čo určite vždy poteší každého hráča. Poďme sa už ale pozrieť na konkrétne zaujímavé úspechy posledných dní.

Dve parády v priebehu 10 minút

Skvelo sa darilo hráčovi s nickom ivane*****. Tomu sa najskôr podarilo 9 € vklad na obľúbenom ovocnom automate Multi 5 od E-gamingu premeniť na výhru 1 800 €. To však nebolo všetko a počas desiatich minút sa dostavil ešte krajší triumf. Spomínaný hráč si zapol ďalší automat od E-gamingu, konkrétne slot Multiplay 81 a 25-eurový vklad premenil na výhru vo výške 4 400 €. Výhercovi blahoželáme a v prípade, že sa taktiež radi bavíte na týchto populárnych E-gaminových tituloch, držíme vám rovnako palce.

Takmer 14 000 € za jediné zatočenie

Ďalšou hrou, ktorá parádne nadeľovala, bol online automat Simply The Best 81. Táto ovocná retro hra od Kajotu vyčarovala úsmev na tvári hráčovi s prezývkou stral****. Podarilo sa mu totiž vďaka jednému zatočeniu s vkladom 100 € vyhrať očarujúcich 13 600 €.

Pre hráča lilf**** bol zasa šťastný ďalší hrací automat od Kajotu, konkrétne Joker 27. Aj tento slot sa teší veľkej obľube najmä kvôli svojej jednoduchosti, keďže ide o ďalší z radu retro automatov s hracou plochou 3×3. Ale naspäť už k samotnému úspechu hráča lilf****. Ten si dokázal na tomto automate za 45 € vytočiť výhru krásnych takmer 4 900 €.

Tisícky za 20 centov

A ako sa hovorí, to najlepšie na koniec. Len pred nedávnom sme vám v jednom z našich článkov predstavili jeden z najobľúbenejších automatov nášho kasína Respin Joker. Práve na ňom sa pred pár dňami podaril hráčovi s menom rosch***** husársky kúsok. Počas hrania tohto automatu mu za vklad 0,20 € padol Golden jackpot vo výške takmer 3 100 €, a to je už paráda, čo poviete?