Ponuka hier nášho kasína DoubleStar sa opäť rozrástla. Je nám potešením privítať päť nových online výherných automatov od spoločnosti Synot Games. A pri tejto príležitosti sme si pre vás pripravili špeciálne akcie, na ktoré sa môžete tešiť počas stredy 6. apríla a štvrtka 7. apríla.

50 free spinov na Synot novinkách

V stredu budete mať jedinečnú príležitosť vybojovať si dokopy až 50 pretočení zadarmo na nových automatoch. Ako na to? Stačí len roztáčať valce akýchkoľvek automatových hier a po odohratí obratových levelov sa môžete tešiť na odmenu v podobe voľných zatočení. Odmeny v podobe free spinov sú odstupňované do týchto piatich obratových levelov:

  • LEVEL 1: Pretočte 30 € a získajte 10 free spinov v novom automate 243 Mexicana
  • LEVEL 2: Pretočte 50 € a získajte ďalších 10 free spinov v novom automate Grand Gems
  • LEVEL 3: Pretočte 80 € a získajte ďalších 10 free spinov v novom automate Hell Bars
  • LEVEL 4: Pretočte 100 € a získajte ďalších 10 free spinov v novom automate Buffalo Hunt
  • LEVEL 5: Pretočte 200 € a získajte ďalších 10 free spinov v novom automate Sync Spin

Do tejto akcie sa nemusíte nijak prihlasovať. Akonáhle splníte požadované obratové levely, pretočenia zadarmo vám budú pripísané, pričom tieto voľné zatočenie ja potrebné uplatniť do 3 dní od ich pridelenia. Užite si skvelú zábavu a spoznajte nové hry 243 Mexicana, Grand Gems, Hell Bars, Sync Spin a Buffalo Hunt vďaka free spinom.

Štvrtkový turnaj o 500 € + 500 free spinov

Ďalšia akcia naviazaná na spomínané novinky z dielne Synotu je pre vás pripravená na štvrtok 7. apríla. Počas tohto dňa sa bude konať turnaj s dotáciou 500 € a 500 free spinov k tomu navyše. Tento turnaj bude prebiehať výhradne na uvedených nových hrách od Synot Games a bodovanie turnaja bude prebiehať systémom najvyššej váženej výhry (pomer výhry k stávke). Napríklad, ak uskutočníte zatočenie v hodnote 0,50 € a vyhráte 2 €, do tabuľky si pripíšete 4 body. Dotáciu turnaja si rozdelí 30 hráčov s najvyšším bodovým ziskom, pričom víťaz sa môže tešiť na odmenu v podobe 130 € + 130 free spinov. Všetkým súťažiacim držíme palce!

CHCEM HRAŤ