Prvý aprílový deň sa označuje prívlastkom „bláznivý,“ a preto sme sa rozhodli, že si pre vás pripravíme takú netradičnú akciu. Konkrétne ide o Šialený aprílový turnaj s dotáciou 2 000 €, do ktorého sa môžete zapojiť od piatka 1. apríla 2022 od 8:00 hod. do nedele 3. apríla 2022 do 23:59 hod. V čom je tento turnaj šialený? Na túto otázku vám radi odpovieme v nasledujúcich riadkoch.

Ako sa do turnaja zapojiť?

Ak sa chcete zapojiť do Šialeného aprílového turnaja, je to veľmi jednoduché. Stačí, keď budete roztáčať valce automatových hier a ste v hre. Body do turnajovej tabuľky sa zbierajú na základe princípu BET, konkrétne za každé 1 € pretočené na automatoch si pripíšete do tabuľky 1 bod. Celkovú dotáciu 2 000 € si rozdelí 30 hráčov s najvyšším bodovým ziskom.

No na prerozdelenie cien sa určite pozrite bližšie, pretože ide o Šialený aprílový turnaj a ceny sa v ňom budú rozdeľovať skutočne netradične. Prirodzene, víťaz získa najviac, no odmeny na ostatných priečkach sú už porozdeľované ako na hojdačke. Niektoré nižšie miesta majú vyššie odmeny a na dvoch priečkach sa zasa nachádzajú kvázi „míny,“ pričom kto sa na týchto miestach umiestni (8. a 18. miesto), obdrží symbolickú odmenu v podobe 1 €. Je preto logické, že týmto dvom miestam sa bude chcieť vyhnúť každý, a preto sa dá očakávať, že v turnaji sa bude kalkulovať a taktizovať. Určite preto odporúčame turnajovú tabuľku sledovať čo najčastejšie až do úplného konca turnaja, ktorý je naplánovaný na nedeľu 3. apríla o 23:59 hod. Všetkým hráčom držíme palce a prajeme príjemnú zábavu.

HRAJ TURNAJ