Turnaje na automatoch patria u hráčov medzi veľmi zaujímavé spestrenie zábavy, a preto sme sa rozhodli, že pre vás pripravíme niečo, čo sa na Slovensku len tak nevidí. Najnovšie si budete môcť v DoubleStar zahrať v stredy a štvrtky nočné turnaje.

Prvý nočný turnaj je pre vás pripravený v stredu 2.marca 2022 od 22:00 hod. do štvrtka 3.marca 2022 do 03:00 hod. Ide tak o päťhodinový turnaj na všetkých online automatových hrách, pričom dotácia tohto turnaja je 500 €. Túto odmenu si po skončení turnaja rozdelí 10 hráčov s najväčším bodovým ziskom. Body do tabuľky tohto turnaja získate na základe systému 1 € stavené do hry na automatoch = 1 bod do tabuľky.

Druhý nočný turnaj je na programe hneď na druhý deň. Uskutoční sa v štvrtok 3. marca 2022 od 22:00 hod. do 4. marca 2022 do tretej hodiny rannej. Rovnako aj do tohto turnaja sú zaradené všetky automatové hry. Dotácia tohto turnaja je 777 free spinov, pričom hodnota jedného spinu bude 0,40 €. Aj v tomto turnaji bude odmenená najlepšia desiatka hráčov a body si aj tu do tabuľky budete pripisovať na základe princípu 1 € stavené do hry na automatoch = 1 bod do tabuľky.

V prípade, že sa radi bavíte roztáčaním valcov počas neskorých nočných hodín, určite sa do turnajov zapojte. Všetkým želáme príjemnú zábavu a veľa šťastia.

HRAJ NOČNÝ TURNAJ