Posledné dni hráči nášho kasína zaznamenali zaujímavé výhry. Ako sa im darilo? Aké hry im priniesli najviac úspechov? Na tieto otázky si odpovieme v najbližších riadkoch.

Takmer 20 000 € za jeden večer

Tomu sa povie úspešný večer! Určite takto nejako hodnotí jeden zo svojich večerov hráč s prezývkou helen******. Tomu sa podarilo vyhrať na dvoch automatoch takmer 20 tisíc eur. Poďme si to však rozmeniť na drobné. Prvý úspech prišiel na hre Treasure Box 2. Tento automat od E-Gamingu pribudol v našom kasíne len pred nedávnom a hneď priniesol parádnu výhru. Spomínaný hráč si na ňom za 50 € vyhral krásnych 7 000 €. Ešte zaujímavejšiu výhru priniesol ovocný slot od Synotu s názvom Flip The Chip. Na tom si hráč helen****** vytočil za 100 € fantastických 12 500 €.

Nižšie vklady premenené na tisíce

Krásne čiastky sa dajú vyhrať aj za nižšie vklady. Presvedčiť vás o tom môže zásah hráča s nickom marek*****, ktorý si na egyptskom dobrodružstve Book of Secrets od Synotu vytočil za 10 € viac ako 2 930 €. Hviezdy priali, a to doslova aj hráčovi radus****, ktorému stačili len 4 € na to, aby ich premenil na EGT ovocnej klasike Extra Stars na takmer 2 600 €. A opomenúť nemôžeme ani úspech hráča koro**** Tomu automat od Kajotu Turbo 27 priniesol výhru 1 848 €, a to len vďaka zatočeniu za 2 €. Paráda, čo poviete?

Víťazom k ich výhram gratulujeme a ostatným prajeme veľa šťastia, nech aj vám hviezdy doprajú krásne výhry. Samozrejme, nezabudnite sledovať našu sekciu s promoakciami, ktoré vám ponúkame prakticky počas celého týždňa a v ktorých môžete získať zaujímavé bonusy.

CHCEM HRAŤ