Určite ste si už zvykli na naše pravidelné promo akcie a najnovšie sa môžete tešiť na ich ďalší prírastok. Každú stredu do nášho kasína pridáme nové hry, a samozrejme bez bonusu sa to nezaobíde.

Symbolom nášho kasína sú predovšetkým dve hviezdy a nočná obloha, a preto vás pozývame, aby ste sa na chvíľu stali členmi našej vesmírnej výpravy a išli ste spolu s nami preskúmať, čo všetko nové si pre nás hviezdy pripravili tentokrát.

Počas každej stredy si budete môcť vyskúšať novinky v našej ponuke hier a ak  by sa vám náhodou pri ich skúšaní nedarilo úplne podľa vašich predstáv, naše hviezdy vám pošlú naspäť 20% formou cashbacku, a to až do výšky 50 €. Tento cashback získate, ak v rámci stredy zaznamenáte negatívnu hernú bilanciu na nových automatoch. To znamená, že prestávkujete na nich viac ako vyhráte.

Cashback sa počíta z celkovej bilancie na nových hrách pridaných do ponuky v stredu a bude vám pripísaný do pár minút po polnoci, najneskôr však do 10:00 hod. nasledujúceho dňa, teda do štvrtka.

Ako konkrétne funguje cashback?

PRÍKLAD: V stredu sa prihlásite do vášho hráčskeho účtu v DoubleStar kasíne a rozhodnete sa vyskúšať si niektoré z nových hier. V priebehu stredy na nich prehráte 50 €. Zaznamenáte tak negatívnu hernú bilanciu (- 50 €), pričom z tejto sumy vám prostredníctvom cashbacku vrátime 20 %, a teda 10 €. Pritom vôbec nezáleží na tom, ako sa vám darilo na iných starších hrách v tento deň.

Štvrtok v znamení turnaja na novinkách

Staňte sa testovacím jazdcom nášho vesmírneho korábu a prebádajte novinky v hviezdnej ponuke nášho online kasína s 20% cashbackom až do 50 €! Naučte sa ich hrať v stredu s cashbackom čo najlepšie, pretože už vo štvrtok budú tieto novinky súčasťou fantastického štvrtkového turnaja o skvelé ceny. Užite si zábavu pod hviezdami!

Hraj v kasíne