Ponuka hier nášho online kasína DoubleStar sa neustále rozrastá. Určite ste postrehli, že naša hviezdna obloha je bohatšia o päť nových kúskov. Sme radi, že môžeme u nás privítať päticu nových E-gamingových automatov. Konkrétne ide o sloty After Dark, Fruit Jack, Blazing Reels, Double Game 2 a Flaming Spins. Vďaka týmto automatom zažijete nefalšovanú kasínovú zábavu a ak by ste ich náhodou nepoznali, tak si ich trocha priblížime.  

After Dark  

Ako prvou začneme hrou After Dark. Tento automat patrí u hráčov medzi jedny z najobľúbenejších e-gamingových výtvorov. Keď si túto hru zapnete, možno ostanete na chvíľu trocha vyľakaný, pretože ide o strašidelný automat. Každopádne, keď sa s ním po chvíli zoznámite, strach už nebudete vnímať a budete sa tešiť na každé jedno zatočenie. Automat pozostáva z 5 valcov, 3 riadkov a 5 výherných línií. Na valcoch si budete môcť vytočiť bežné symboly, ale aj jeden špeciálny. Bežné symboly predstavujú kartové znaky 9, 10, J, Q, K, A, ktorým sekundujú strašidelné symboly v podobe netopiera, kozy, mačky a vrany. Práve tieto zvieracie symboly vám dokážu priniesť aj najzaujímavejšie výhry, keďže sú nositeľmi vyššej hodnoty. Špeciálne funkcie tohto automatu majú na svedomí Wild symbol a multiplikátor výhier. Divoký Wild symbol je aj najdesivejším symbolom tohto slotu a znázorňujú ho krvou zaliate tesáky s nápisom Wolf. Ak sa tento divoký symbol stane súčasťou výhernej kombinácie expanduje na celý valec, čo vám častokrát prihrá veľmi zaujímavé výhry. Tak čo, idete si vyskúšať toto strašidelné dobrodružstvo? 

Fruit Jack 

Ďalšia novinka v ponuke nášho kasína sa volá Fruit Jack. Už z názvu zrejme tušíte, že pôjde o jednu z mnohých ovocných hier. V E-gamingu sa s týmto hracím automatom veľmi nepárali a zvolili stávku na osvedčenú klasiku. Hraním slotu Fruit Jack budete mať pocit, akoby ste sa ocitli v klasickej herni pri nejakom tom retro kúsku. Hraciu plochu tohto automatu tvorí 5 valcov, 4 riadky a vyhrať tu môžete vytvorením výhernej kombinácie na niektorej zo 40 výherných línií. Na valcoch si môžete vytáčať tradičné ovocné symboly doplnené zvončekmi a sedmičkami. Spestrenie zábavy majú na starosti tri špeciálne symboly. Prvým je Skákajúci Jack, ktorý je Wild symbolom a nahrádza všetky ostatné symboly okrem zvyšných dvoch špeciálov. Druhým špeciálnym symbolom je Scatter symbol v podobe darčekového boxu a ak vám zastaví na aspoň troch valcoch, obdržíte pretočenia zadarmo. Posledným špeciálom je Mystery symbol, ktorý znázorňuje hviezda. V prípade, že si ju vytočíte na aspoň troch valcoch, obdarí vás náhodnou okamžitou výhrou.  

Hraj v kasíne

Blazing Reels 

Aj ďalší nový automat je na ovocnú nôtu. Volá sa Blazing Reels a môžete sa v ňom tešiť na poriadnu dávku vitamínov na rozpálených valcoch. Blazing Reels je 5-valcová hra so 4 riadkami a 40 výhernými líniami. S grafikou sa tu tvorcovia celkom slušne vyhrali. Ovládanie je veľmi jednoduché a hra má veľmi rýchly spád, takže aj menej skúsení hráči si prídu na svoje. Samozrejme, aj tu hrajú prím predovšetkým ovocné symboly, ktorým sekundujú dva špeciálne symboly. Prvým je Wild symbol, ktorý zbadáte na ploche ako sedmičku a plní tradičnú funkciu a teda nahrádza všetky symboly s výnimkou Scatter symbolu. Práve tento symbol je druhým špeciálom hry a znázorňuje ho zlatá hviezda. Keď si ju na valcoch vytočíte aspoň trikrát, získate okamžitú výhru v podobe 500 násobku vašej stávky.  

Double Game 2

Retro ako vyšité! Aj tak by sme mohli začať s opisom ďalšej novinky, ktorá sa volá Double Game 2. Taktiež v tomto prípade ide o ovocný slot s retro grafikou doplnenou o zvuky ako sa na správnu retro mašinku patrí. Double Game 2 je 5-valcová hra s tromi riadkami a 20 výhernými líniami. Bežné symboly čerešní, citrónov, pomarančov, sliviek, hrozien, melónov dopĺňajú BAR symboly a červené a zlaté sedmičky. Ozvláštnenie tejto hry majú na starosti Wild a Scatter symboly. Divoký Wild symbol aj tu vystupuje ako žolík a nahrádza chýbajúce symboly do výhernej kombinácie. Scatter symbol na ploche spoznáte ako písmená DG, čo sú kvázi iniciály tejto hry. Keď sa vám podarí vytočiť na valcoch aspoň tri tieto symboly, obdržíte bonusovú hru s pretočeniami zadarmo. Zaujímavé spestrenie tejto retro vecičky, čo poviete? 

Flaming Spins 

Aj posledná tohtotýždňová novinka od E-gamingu patrí do sorty ovocných hier. Volá sa Flaming Spins a ide o 5-valcový automat s tromi riadkami a 20 výhernými líniami. Grafika slotu je pekne vyladená, ovládanie je tradičné e-gamingovské, to znamená, že všetko najdôležitejšie pre hru nájdete v dolnom paneli po valcami. Na valcoch sa budete stretávať okrem ovocných symbolov s BAR-symbolom a sedmičkou, pričom všetky tieto spomínané symboly patria medzi klasické symboly. V hre sa vyskytujú aj tri špeciálne symboly. Tým prvým je Wild symbol, ktorý si viete vytočiť na druhom, treťom a štvrtom valci a vystupuje v pozícii žolíka a nahrádza všetky ostatné symboly s výnimkou Scatter symbolov. Tieto Scatter symboly sú v hre až dva. Prvým sú zvony a druhým hviezda. Žiadne free spiny od nich nečakajte, no keď s nimi vytvoríte výhernú kombináciu, môžete sa tešiť na pekné výhry. Idete si skúsiť zahrať túto ovocnú vecičku?