Počas dnešného sviatočného piatku sme si pripravili pre všetkých hráčov nášho DoubleStar kasína akciu s názvom ZAMATOVÉ BONUSY. Táto akcia sa nesie v duchu udalosti zo 17. novembra z roku 1989. Symbolom akcie je teda číslo 17 a presne takýto počet free spinov si budete môcť pripísať dnes 17. novembra 2023 na vaše hráčske konto.

Ako získať tieto pretočenia zadarmo? Je to úplne jednoduché, stačí keď sa počas dnešného dňa 17. novembra 2023 prihlásite do svojho hráčskeho konta v našom kasíne DoubleStar a následne len uskutočníte stávky v hodnote aspoň 17 centov. Áno, čítate správne, stále pretočiť na akýchkoľvek automatoch 0,17 € a bonus v podobe 17 free spinov vám pripíšeme na konto.

Tieto pretočenia budete môcť následne využiť v obľúbenom automate Book of Secrets od Synot Games. Hodnota každého voľného zatočenia je 0,10 €, pričom tieto free spiny je potrebné využiť do 48 hodín od ich pripísania na hráčske konto. Prajeme príjemnú zábavu a veľa šťastie počas dnešného sviatočného dňa.

POZOR! To však ale nie je všetko. Okrem free spinov si môžete vybojovať aj bonus 17 €. Tento bonus vám pripíšeme na konto, akonáhle počas dnešného sviatočného dňa pretočíte v hracích automatoch aspoň 1 700 €. Prajeme vám príjemnú zábavu a veľa šťastia!

ZÍSKAJ 17 FREE SPINOV