Je tu Black Friday, čo je nezlomným znakom toho, že Vianoce sú už za dverami. Počas tohto dňa totiž oficiálne štartuje predvianočná vianočná horúčka. A pri tejto príležitosti sme si pre všetkých hráčov nášho kasína DoubleStar pripravili ďalšiu špeciálnu akciu s názvom HVIEZDNY VÝPREDAJ FREE SPINOV.

Black Friday vyšiel tento rok na piatok 24. novembra a počas tohto celého dňa budete môcť využiť spomínanú akciu Hviezdny výpredaj free spinov. Čo táto akcia ponúka? Vďaka tejto akcii si môžete vybojovať v priebehu dneška až 100 free spinov v hracom automate Dicey Fruits, pričom hodnota každého free spinu bude 0,10 €.  Tieto voľné zatočenia vám pripíšeme na hráčske konto, ak v priebehu piatka 24.11.2023 uskutočníte stávky v ľubovoľných hracích automatoch v hodnote aspoň 100 €. Akonáhle splníte túto jedinú podmienku, môžete sa tešiť na päťdesiatku free spinov.

Neváhajte preto a využite náš Hviezdny výpredaj free spinov, ktorý prebieha iba v PIATOK 24. novembra. Ak si free spiny vybojujete, nezabudnite ich využiť v hre Dicey Fruits do 48 hodín od pripísania na vaše hráčske konto.

CHCEM 100 FREE SPINOV

Dicey Fruits – hra v znamení zamrznutého ovocia

Poznáte automat Dicey Fruits od Synot Games? Ak nie, radi vám ho v krátkosti predstavíme,  no najlepšie ho spoznáte, ak si ho zahráte. Práve v tomto automate si môžete vychutnať aj parádnu porciu 100 free spinov vďaka akcii Hviezdny výpredaj free spinov.

Dicey Fruits je jednoduchý 3-valcový slot s 3 riadkami a 27 fixnými výhernými líniami. Témou automatu je ovocie, ktoré je však netradične umiestnené do zamrznutého prostredia. Ide o hru so zaujímavou grafikou a pohodovým ovládaním. Na valcoch sa budete stretávať len s bežnými symbolmi, ktoré predstavujú rôzne ovocia, ktoré dopĺňajú zvončeky a sedmičky.

Hoci sa tu nenachádza žiadny špeciálny symbol, nejaké tie špeciálne funkcie tu nájdete. Oceníte predovšetkým re-spiny, ktoré sa spustia vždy po vytvorení výhernej kombinácie. Počas re-spinu navyše výherné symboly ostatnú zamrznuté na svojich miestach, čo vám dáva možnosť získať ešte vyššie výhry. Okrem re-spinov vám k výhram môže dopomôcť aj multiplikátor x2, ktorý získate vždy vtedy, keď sa vám podarí vytočiť na všetkých valcoch rovnaký symbol, čo pri množstve re-spinov nebude až taký ojedinelý jav. Vyskúšajte si tento zaujímavý ovocný automat a určite nebudete ľutovať.