Hry od Synot Games patria v našom kasíne DoubleStar medzi najobľúbenejšie a sme radi, že ich počet sa od dnešného dňa opäť navýšil. Najnovšie si tu môžete zahrať päť noviniek od spomínaného výrobcu, ktoré vám v najbližších riadkoch tohto článku viacej priblížime.

6 Fruits

Prvá novinka sa volá 6 Fruits a ako už samotný názov napovedá, ide o ďalší z mnohých ovocných automatov. Túto hru si obľúbia predovšetkým hráči, ktorí si pri hraní chcú oddýchnuť a majú radi jednoduché sloty s rýchlym priebehom. Synot Games už tradične aj túto hru graficky pekne vyčačkali, takže sa máte na čo tešiť. Hrací automat 6 Fruits má 5 valcov, 3 riadky a 5 fixných výherných línií, pričom výherné kombinácie sa počítajú zľava doprava. Symboly zrejme nijako extra predstavovať nemusíme, okrem ovocných symbolov sa na valcoch budete stretávať so sedmičkami a jedným špeciálnym symbolom. Tým je Scatter symbol, ktorý znázorňuje zlatá hviezda, no nejaké extra zázraky od neho nečakajte. Ak vám na valcoch zastanú aspoň tri hviezdy, získate okamžitú výhru podľa tabuľky výhier. Zo špeciálnych funkcií ešte spomenieme funkciu Riziko, ktorú môžete využiť vždy po výhernom spine. Táto funkcia má kartovú formu, kde hádate farbu ďalšej odhalenej karty. Ak farbu uhádnete, výhra sa vám zdvojnásobí a ak nie o výhru prídete. Vyskúšajte si túto pohodovú ovocnú oddychovku.

Amazons‘ Wonders

Ďalšia novinka je úplne z iného rangu. Volá sa Amazon´s Wonders a ide o skutočný skvost od Synotu s viacerými špeciálnymi funkciami. Ale pekne po poriadku. Hracia plocha tohto slotu pozostáva z piatich valcov, 3 riadkov a s maximálne 30 výherných línií. Píšeme maximálne preto, lebo túto hru je možné hrať na 1, 5, 10, 15, 20, 25 alebo 30 výherných líniách pri rôznych stávkach. Dej hry vás zavedie do lesa a na valcoch sa budete stretávať s kartovými symbolmi J, Q, K, A, ktoré dopĺňa štvorica symbolov bojovníčok Amazoniek, gepard a dva špeciálne symboly. Prvým je divoký Wild symbol znázorňujúci koňa, ktorý je symbolom s najväčšou hodnotou a okrem toho vystupuje ako žolík a nahrádza všetky ostatné symboly s výnimkou druhého špeciálneho symbolu. Tým je Scatter symbol s podobizňou leva a zastaviť vám môže druhom, treťom a štvrtom valci. Keď sa vám na týchto valcoch objaví lev aspoň sedem razy, získate pretočenia zadarmo podľa výhernej tabuľky. Vyskúšajte si nadupaný automat Amazon´s Wonders a veríme, že sa zapáči aj vám.

Alladin and the Golden Palace

Tretím novým prírastkom v našej ponuke hier je hrací automat Alladin and the Golden Palace. Už z názvu isto tušíte, o čo pôjde. Áno, pri tejto hre sa Synot inšpiroval príbehom o Aladinovi a čarovnej lampe, ktorá dokáže plniť želania. Ovládanie hry je veľmi jednoduché, všetko podstatné nájdete v spodnom paneli pod valcami. Grafika je štandardne od Synotu na top úrovni, tu jednoducho nemáme čo vytknúť. Hra Alladin and the Golden Palace má 5 valcov, 3 riadky a 20 fixných výherných línií, pričom vašou úlohou je vytvoriť výhernú kombináciu z aspoň troch totožných symbolov na niektorej z výherných línií. V hre narazíte na 10 bežných symbolov rozdelených napolovicu. Päticu týchto symbolov prestavujú kartové znaky 10, J, Q, K, A a sú to symboly s nižšími hodnotami. Naopak, vyššie výhry zaznamenáte vytočením symbolov mečov, truhlíc, kúzelných lámp, princezien či princov. V tomto slote nechýbajú ani špeciálne symboly. Prvým je Džin, ktorý je Wild symbolom a nahrádza všetky ostatné symboly s výnimkou Scatter symbolu, ktorý je palác. Ak si tento palác vytočíte aspoň na troch valcoch, obdržíte 10 free spinov. Skvelou vecou je aj to, že v priebehu hry s voľnými zatočeniami si môžete vybojovať ďalšie a ďalšie free spiny. Ešte jedným skvelým zlepšovákom v hre s free spinmi je to, že sa v nej môže Wild symbol roztiahnuť na celý valec v prípade, že môžete dosiahnuť výhernú kombináciu. Kúzelný automat Alladin and the Golden Palace nás uchvátil, čo naň poviete vy?

Harlequin Dice

A poďme opäť naspäť na ovocnú nôtu. Štvrtou novinkou v poradí je online automat Harlequin Dice. Ide o 4-valcovú hru s 3 riadkami a 81 výhernými líniami. Nájdete tu nablýskané ovocné symboly, ktoré dopĺňajú aj dva špeciálne symboly so zaujímavým funkciami. Chcete sa o automate Harlequin Dice dozvedieť viac. Ak áno, prečítajte si ďalší z našich článkov, kde sme sa mu podrobne venovali.

Jewels Fortune

Keď sme pri hre Harlequin Dice uviedli, že sa v nej budete stretávať s poriadne nablýskanými symbolmi, tak pri poslednej Synot novinke z našej ponuky s názvom Jewels Fortune sa vám o trblietajúcich symboloch bude aj snívať. Tento 5-valcový automat s 3 riadkami má až 243 možností (ciest) výhry. Tie sú vyplácané za kombinácie rovnakých symbolov na akejkoľvek pozícii na susediacich valcoch, pričom dôležité je, aby výherná kombinácia začínala na prvom ľavom valci. Ako sme už spomínali, symboly sú poriadne nablýskané. Či už ide o tie s nižšími hodnotami J, Q, K, A alebo o parádne drahokamy, vďaka ktorým sa vám ujdú vyššie výhry. Ani v automate Jewels Fortune nechýbajú špeciálne symboly. Konkrétne tu nájdete jeden a je ním diamant, ktorý je Wild symbolom. Zobrazuje sa len na druhom, treťom, štvrtom a piatom valci a nahrádza všetky ostatné symboly. Okrem Wild symbolu sú tu ešte dve zaujímavé špeciálne funkcie. Prvou je funkcia „avalanche“ alebo inak povedané prepadávanie symbolov. Vždy keď vytvoríte výhernú kombináciu, spustí sa respin, počas ktorého z plochy zmiznú všetky symboly, ktoré vytvorili výhernú kombináciu a na ich miestach sa zjavia nové a tým pádom máte šancu na vytvorenie ďalších a ďalších výherných kombinácií. Posledným špeciálom tejto hry sú násobitele výhier. Naľavo od valcov sa nachádza ukazovateľ násobiteľov výhier a po každom jednom respine sa navyšuje. K výhre si tak automaticky môžete pripísať násobitele až do hodnoty x5. Veríme, že aj novinku v podobe automatu Jewels Fortune si v našom kasíne obľúbite.

HRAJ NOVÉ SYNOT HRY